banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İstanbul'da zincirleme kazalar

İstanbul'da kar yağışının da etkisiyle 3 farklı noktada meydana gelen zincirleme kazalar trafiği kilitledi. TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkiinde meydana gelen kazada çok sayıda kişi yaralandı.

11 Şubat 2015 Çarşamba 12:52
İstanbul'da zincirleme kazalar
banner266
İstanbul'da zincirleme kazalar, TEM Otoyolu kapandı, 1 ölü
İstanbul'da kar yağışının da etkisiyle 3 farklı noktada meydana gelen zincirleme kazalar trafiği kilitledi. TEM Otoyolu Silivri Selimpaşa mevkiinde meydana gelen kazada çok sayıda kişi yaralandı. Yol çift yönlü trafiğe kapandı. Araçların kaldırılmasının ardından yol 12.40'ta tekrar trafiğe açıldı.
tabela
İstanbul Valisi Vasip Şahin kazayla ilgili olarak, "TEM'deki kazada 18 araç birbirine girdi. 1 kişi hayatını kaybetti, 10 da yaralı var" açıklamasını yaptı.

TEM Otoyolu'ndaki kazayla ilgili İBB Trafik Kontrol Merkezi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: TEM Tepekent – Edirne yönünde meydana gelen zincirleme trafik kazası nedeniyle tüm şeritler trafiğe kapatıldı. Kazaya müdahale ediliyor. Kaza bölgede çift yönlü yoğunluğa sebep olmaktadır.
İKİ ZİNCİRLEME KAZA DAHA
İstanbul'da kar yağışının da etkisiyle meydana gelen diğer kazalar da trafiği etkiledi. S.Yolu Zeytinburnu-Bakırköy yönünde meydana gelen zincirleme kaza nedeniyle tek şerit trafiğe kapatıldı. D100 Maltepe-Kartal yönünde yine zincirleme trafik kazası meydana geldi ve yol araç geçişine kapandı.
D - 100'DE TIR, BARİYERİ AŞIP YOL KENARINA UÇTU

D-100 Karayolu Büyükçekmece mevkiinde yoğun kar ve şiddetli tipi nedeniyle kontrolden çıkan TIR bariyere çarpıp yeşil alana girdi.
Edirne yönüne seyir halindeki TIR, saat 11.30 sıralarında kar ve tipi nedeniyle kontrolden çıktı. Bariyere çarpan TIR, yeşil alana girdi. Kazada sürücü hafif yaralandı. Kaza nedeniyle trafik tek şeritten sağlandı. Sürücü ambulansla Avcılar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
SABAH 10 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ
Sabah saatlerinde ise D-100 Karayolu Selimpaşa mevkiinde meydana geldi. Kar ve tipinin neden olduğu belirtilen kazada 10'a yakın araç birbirine girdi. Kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı
BURSA-YALOVA YOLUNDA DA ZİNCİRLEME KAZA: 4 YARALI
BURSA’nın Orhangazi ilçesi ile Yalova arasındaki Süpürgelik mevkiinde, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle meydana gelen 3 aracın karıştığı kazada, 4 kişi yaralandı.

Bölgedeki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kaza yapan araçlar yoldan güçlükle kaldırılabildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA)

BOLU DAĞI'NDA KAR ETKİLİ OLUYOR
BOLU Dağı'nın TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu geçişlerinde kar yağışı aralıklarla etkili olurken, Karayolları ekipleri güzergahlarda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Bolu Dağı'nda yeşil alanlarda kar kalınlığı 40 santime ulaştı.
Bolu Dağı'nda kar yağışı iki gündür aralıklarla etkili oluyor. Karayolları ekipleri, TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda çalışmalarına aralıksız devam ederken, yollarda bulunan karları küreyerek, buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptı. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerde ulaşım yavaşlarken, aşırı hız yapan araçların yollarda kayması sonucu maddi hasarlı kazalar yaşandı. Güzergahlarda bulunan trafik polisleri el işaretleri ile sürücüleri yavaş gitmeleri konusunda uyarıyor.
İki gündür etkili olan kar yağışı sonucu Bolu Dağı'nda yeşillik alanlarda kar kalınlığı 40 santime ulaşırken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre kar yağışının Cuma gününe kadar etkili olması bekleniyor.

Bu arada, TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkında bir sürücünün cipiyle karların üzerinde drift yapması dikkat çekti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV