banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İzmir'de şok operasyon: 49 gözaltı

İzmir'de kaçakçılık ve organize suç kapsamında 49 kişi gözaltına alındı.

29 Kasım 2011 Salı 13:59
İzmir'de şok operasyon: 49 gözaltı
banner322
İzmir'de şok operasyon: 49 gözaltı

İzmir'de kaçakçılık ve organize suç kapsamında 49 kişi gözaltına alındı.
zmir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir, İstanbul ve Bursa'da sabahın erken saatlerinde büyük bir operasyona imza attı. Önceden belirlenen adreslere eşzamanlı baskınlar düzenleyen polis, aralarında birçok ünlü ismin de bulunduğu 49 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonun İzmir ayağında polisten kaçan zanlı ise bir apartman arasında yakalandı.

Operasyonu kapsamında sanatçı Haluk Levent de İstanbul'da gözaltına alındı. Oyuncu Erkan Petekkaya ile organizatör Ahmet San'ın da yine İstanbul'da ifadesine başvurulacağı belirtildi.

Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, çek senet tahsilatı, tefecilik, adam yaralamak, zorla işyeri ele geçirmek ve tehdit gibi suçlara karıştığı iddia edilen zanlılar arasında ünlü bir organizatör, bir şarkıcı ve bir oyuncunun da bulunduğu, bazılarının gözaltına alındığı, bazılarının ise alınacağı öğrenildi. Operasyonlarda İzmir'de 32, İstanbul'da 15 ve Bursa'da 2 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV