banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Kamalak: İktidara geldiğimizde...

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''İktidara geldiğimizde işçiye, memura, emekliye yüzde 50 zam vereceğiz, bizim sistemimizde her doğan çocuk sigortalı olacak'' dedi.

01 Haziran 2011 Çarşamba 07:22
Kamalak: İktidara geldiğimizde...
banner266
Kamalak: İktidara geldiğimizde...
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''İktidara geldiğimizde işçiye, memura, emekliye yüzde 50 zam vereceğiz, bizim sistemimizde her doğan çocuk sigortalı olacak'' dedi.
Kamalak, partisinin Edirne Selimiye Meydanı'ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, yeniden büyük Türkiye'nin ve yeni bir dünya düzeninin kurulmasının mücadelesini verdiklerini, bunun için iktidara talip olduklarını belirtti.

İktidar partisinin Türkiye'nin sorunlarını çözemediğini öne süren Kamalak, şunları kaydetti:

''Bu ülkenin problemlerini çok iyi biliyorum. Ben ekin de ektim, çeltikte biçtim, davarda güttüm. İnşaatlarda çalıştım. Bir çoğunuzun yaptığı işleri de yaptım. Bu nedenle ülkemiz de yaşanan sıkıntıları çok iyi biliyorum. Türkiye'de 15 parti seçime giriyor. Aslında bize göre 2 parti seçime girecek. Saadet Partisi ve diğerleri.

Bu seçimlerde diğer partilere oy veren kardeşlerimiz gücenmesin, alınmasınlar sakın, ama doğruyu söylemekte benim boynumun borcudur. Diğer partilere oy veren kardeşlerimiz yanıltılıyor. Ben onlara diyorum ki, kardeşlerim o gittiğiniz yol yanlış yoldur.''

Saadet Partisi olarak Avrupa Birliği'ne karşı olduklarını yineleyen Kamalak, Saadet Partisi dışındaki partilerin ''batıcı'' olduğunu ileri sürdü.

''AB'yi Çanakkale'de dedelerinizi şehit edenler kurdu'' diyen Kamalak, ''Bizim dışımızdaki bütün partiler işbirlikçidir. Kiminle işbirliği yapıyorlar? Haçlılarla işbirliği yapıyorlar. Saadet Partisi dışındaki diğer partiler maddecidir. Biz ahlak ve maneviyatcıyız. Milli görüş her zaman masum insanların yanında olmuştur, bundan sonrada öyle olacaktır''diye konuştu.

ABD-Irak savaşında 2 milyona yakın Müslüman'ın şehit edildiğini belirten Kamalak, ''Adana İncirlik Hava Üssü'nden havalanan ABD uçakları acaba Iraklı kardeşlerimize ne götürüyordu? Sonuca baktığımızda durum açık. Yerle bir edilmiş Irak. 2 milyona yakın şehit edilmiş sizin gibi insanlar. 4 milyon yetim kalmış yavru. 2 milyon civarında dul kalmış hanım kardeşlerimiz. Daha da önemli ve vahimi namusları kirletilmiş binlerce Ayşeler, Fatmalar... AK Partiye oy veren kardeşlerime soruyorum. Darılma gücenme yok. Sizin kitabınız mı değişti, siz mi değiştiniz?''

-''MHP, DSP, ANAP KOALİSYONU, KURAN KURSLARINI YASAKLADI''

''MHP, DSP, ANAP koalisyonu zamanında, Kuran kurslarının yasakladığını ileri süren Kamalak, şöyle devam etti:

''Kanun numarası 4415, kabul edildiği tarih 1999... MHP, DSP, ANAP koalisyonu, Kuran kurslarını yasakladı. Bu demek, Müslümanın evladına Müslüman kitabı 12 yaşını bitirinceye kadar yasak. Hepsine soruyorum, hepinize soruyorum, Cumhurbaşkanına soruyorum, Başbakana soruyorum, dünyanın hiç bir yerinde, tarihin herhangi bir kesitinde, bir milletin kutsal kitabını bir milletin çocuklarına yasaklayanlara rastladınız mı?

Bu yavrularımız İncil, Tevrat, bale, dans kursuna gidebilir ama Kuran kursuna gidemez. Bu yasağın kaldırılmasını istiyor musunuz arkadaşlarım? Tarihini söyledim, sayısını söyledim, aradan 12 yıl geçti biz mecliste yokuz ama AK Parti, CHP,MHPbu yasağın kaldırılması için teşebbüste bulundu mu? Bulunmadı. Yasağın kalkması bizi bekliyor, bizi... Milli görüş olarak, Saadet Partisi olarak bu yasakları kaldıracağız.''

-''İŞÇİYE, MEMURA, EMEKLİYE YÜZDE 50 ZAM VERECEĞİZ''

Kamalak, iktidara geldiklerinde işçiye, memura ve emekliye yüzde 50 zam verecekleri vaadini hatırlattı.

Türkiye'deki işsizliği ağır sanayi hamleleriyle bitireceklerini anlatan Kamalak, şunları kaydetti:

''İşsizliğin çözülmesini istiyorsanız adres Saadet Partisi'dir. Caddeleriniz tıklım tıklım otomobillerle dolu. Bu araçların ruhsatında sizin adınız yazıyor ama motorunda kimin ismi yazıyor. Bu otomobiller güzel ülkemizde üretilemez mi...Bu ülkenin problemleri en ince ayrıntısına kadar tarafımızca biliniyor. Ancak, anahtar sizin elinizde. İktidara geldiğimizde işçiye, memura, emekliye yüzde 50 zam vereceğiz, bizim sistemimizde her doğan çocuk sigortalı olacak.

Bugünkü milli eğitim sistemini baştan aşağıya değiştireceğiz. Zorunlu eğitim 4+4+3 biçiminde yeniden yapılandırılacak. Çiftçilerimizin, nakliyecilerimizin, kamyoncularımızın durumlarını çok iyi biliyoruz. Onları bu dertten kurtarıp, vergisiz mazot satacağız. Üniversite harçlarını da kaldıracağız. ''

Kamalak'ın konuşmaları, zaman zaman ''Başbakan Kamalak'', ''Mücahit Erbakan'', ''Saadet gelecek, zulüm bitecek'', ''işte Saadet, işte Kamalak'' sloganlarıyla kesildi.

Kamalak, mitingin ardından Edirne'den ayrıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV