banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Karabük merkezli 4 ilde rüşvet operasyonu

Karabük merkezli 4 ilde gerçekleştirilen rüşvet ve sahtecilik operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 7'si tutuklandı.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 12:17
Karabük merkezli 4 ilde rüşvet operasyonu
banner312
Karabük merkezli 4 ilde rüşvet operasyonu

Beylikdüzü Tabela

Karabük merkezli 4 ilde gerçekleştirilen rüşvet ve sahtecilik operasyonunda gözaltına alınan 10 kişiden 7'si tutuklandı.
Karabük Emniyet Müdürülüğü ekipleri tarafından Karabük, İstanbul,  Ankara ve Amasya'da yakalanan şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
 
Geniş güvenlik önlemleri altında Karabük Adliyesi'ne getirilen 10  şüpheli, savcılık sorgularının ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Karabük Valiliği İl Göç İdaresi yöneticisi Selman A, polis memuru  Şaban Ö, Yusuf K, Fikri A, Ercan K, yabancı uyruklular Mahmut K. ve Muhammed A.A.  tutuklandı. Diğer üç şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla  serbest bırakıldı.
 
Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yapılan çalışmalar doğrultusunda  Karabük, İstanbul, Ankara ve Amasya'da Göç İdaresi Müdürlükleri ile bazı  kurumlara operasyon düzenlemişti. Operasyonlarda, Karabük Valiliği İl Göç  İdaresi yöneticisi ve iki çalışanı ile aralarında polis ve yabancı uyruklu  kişilerin de bulunduğu 9 kişi 11 Ağustos'ta, bir kişi ise dün gözaltına almıştı.  Polis ekipleri, şüphelilerin çalıştığı kurumlardaki bazı dijital doküman ve  evraka el koymuştu. Operasyon kapsamında 3 kişinin daha arandığı  belirtilmişti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV