banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Karadeniz’de tehlikeli gerginlik!

Gezi Parkı'na destek eylemcilerine saldırı hazırlığındaki eli satırlı bir grup şahıs polis tarafından gözaltına alındı.

18 Haziran 2013 Salı 11:35
Karadeniz’de tehlikeli gerginlik!
banner322
Karadeniz’de tehlikeli gerg
Gezi Parkı'na destek eylemcilerine saldırı hazırlığındaki eli satırlı bir grup şahıs polis tarafından gözaltına alındı.
İstanbul’da görüntülenen eli satırlı şahıslar bu kez Ordu’da ortaya çıktı.Taksim Gezi Parkı eylemlerine destek amacıyla bir grup genç tarafından sahile kurulan çadır kampına bıçaklarla gelen ve eylemcilerle tartışan 5 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı
Gezi Parkı eylemlerine destek veren bir grup genç, Atatürk Parkı İlk Adım Anıtı önünde iki gün önce çadır kampı kurdu.
16 çadırla eyleme katılan yaklaşık 25 kişi bu akşam da eylemlerini sürdürürken bir grup genç ekmek bıçaklarıyla çadırların bulunduğu alana geldi.

Eylemcilerle tartışarak Atatürk Posterli Türk Bayrağı’nı alan gençler olay yerinde polisin hızlı müdahalesiyle gözaltına alındı. Gençlerin parka attığı iddia edilen 2 ekmek bıçağına ise polis tarafından el konuldu. 5 kişi üstleri arandıktan sonra daha sonra polis merkezine götürüldü.

POLİS GÜVENLİK ÖNLEMLERİNİ ARTTIRDI
CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, olay üzerine İlk Adım Anıtı’ndaki kamp çadırlarının bulunduğu yere gelerek eylemcilerle görüştü. Eylemcilerle bir süre konuşan milletvekili Yıldız, konunun takipçisi olacaklarını söyledi. Yaşanan olay nedeniyle polis, provokasyon olaylarına karşı çevredeki güvenlik önlemlerini artırdı.
ZONGULDAK’DA DA GERGİN DAKİKALAR
Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde hükümete destek için yürüyen grup ile Taksim Gezi Parkı’na polis müdahalesini protesto eden grup, Atatürk Anıtı’nda karşı karşıya geldi. İki grup arasındaki tartışmanın büyümesini araya giren polis önledi.
İlçe merkezinde Gençlik Platformu adı altında toplanan yaklaşık 100 kişilik grup, ellerindeki dövizler, Türk bayrakları ve Atatürk posterinin yanında, ‘Dik dur eğilme, Ereğli seninle’, ‘Recep Tayyip Erdoğan’, ‘Polise uzanan eller kırılsın’ sloganları ile Atatürk Anıtı’na yürüdü. Anıt önünde sloganlarla hükümete desteklerini sürdüren kalabalığa, Taksim Gezi Parkı’ya yönelik polis müdahalesi ve sonrasında yaşananlara karşı düzenlenecek protesto yürüyüşü için toplanma noktasına giderken yanlarından geçen yaklaşık 15 kişilik grup tepki gösterdi. Gezi eylemcileri arasındaki bir kadın ile karşı gruptakiler arasında tartışma çıktı. Polisin müdahalesiyle tartışma büyümeden önlendi. Polis tarafından anıt önünden uzaklaştırılan Gezi eylemcileri, ‘Hepimiz Atatürk’ün çocuklarıyız’ sloganı attı.
Yaşanan tartışmanın ardından Ahsen Yazıcı, Gençlik Platformu adına açıklama yaptı. Yazıcı, yaklaşık 20 gündür süren Gezi Parkı protestolarına kimsenin müdahale etmediğini, ancak kendilerine provokasyon yapıldığını söyledi. Grup, açıklamanın ardından sloganlarla hükümete desteklerin sürdürdü.
Bu arada ilçe merkezinde toplanan yaklaşık 100 kişilik Gezi Parkı eylemcisi de yürümeye başladı. Ellerindeki Türk bayrakları ve Atatürk posterleriyle yürüyen kalabalık, sloganlarla Gezi Parkı’ya yönelik polis müdahalesini ve sonrasında yaşananları protesto etti. Hükümet lehine gösteri yapan grubun bulunduğu Atatürk Anıtı’nın önünden sloganlarla geçen Gezi eylemcileri, Sahil Bandı’na doğru yürüyerek tepkilerini sürdürdü. Çevresinde polisin geniş güvenlik önlemi aldığı Atatürk Anıtı’ndaki grup ise İstiklal Marşı’nı okuyarak dağıldı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV