banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Kızılay Başkanı'ndan korkutan açıklama

Van'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından Türk Kızılayı acil olarak harekete geçti.

23 Ekim 2011 Pazar 18:50
Kızılay Başkanı'ndan korkutan açıklama
banner299
Kızılay Başkanı'ndan korkutan açıklama
Van'da meydana gelen 7,2 büyüklüğündeki depremin ardından Türk Kızılayı acil olarak harekete geçti.


Türk Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, Ankara'daki Türk Kızılayı Afet Operasyon Merkezi'nde bir kriz masası oluşturulduğu bildirildi.

Erzurum, Muş ve Elazığ Yerel Afet Müdahale ve lojistik merkezlerinden çok sayıda çadır, battaniye ve gıda malzemesinin bölgeye doğru yola çıkarıldığı ifade edilen açıklamada, Türk Kızılayı ekiplerinin de bölgede durum ve ihtiyaç tespit çalışmalarına devam ettiği belirtildi.

Bölgedeki kan merkezlerinin de yaralılara gerekli kanı ulaştırmak için çalışmalarına başladığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

''İlk olarak Erciş'te büyük hasar olduğu 25 apartmanın ve bir öğrenci yurdunun çöktüğü tespit edildi. Kızılayın yerel ekipleri çöken öğrenci yurdundan çok sayıda yaralı çıkardı. Bölgede arama kurtarma ekipleri, iş makineleri ve içme suyu ihtiyacı bulunuyor. Türk Kızılayı Genel Müdürü Ömer Taşlı da bölgeye doğru yola çıktı.

Yardım malzemelerinin bölgeye ulaştırılabilmesi için tüm hazırlıklar tamamlandı. Türk Kızılayı bölgedeki gelişmeleri yakından takip etmektedir.'' 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV