banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Lice’de olaylar çıktı 1 ölü 2 yaralı

Lice'de yol kesen PKK’lılar ve destekleyen gruba güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonucu 1 kişinin öldüğü ve 1 asker ile 1 kadının da yaralandığı belirtildi.

08 Haziran 2014 Pazar 01:50
Lice’de olaylar çıktı 1 ölü 2 yaralı
banner322
Lice’de olaylar çıktı 1 ölü 2 yaralı
Lice'de yol kesen PKK’lılar ve destekleyen gruba güvenlik görevlilerinin müdahalesi sonucu 1 kişinin öldüğü ve 1 asker ile 1 kadının da yaralandığı belirtildi.
Tabela Neon

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde yol kesen PKK’lılar ve destekleyen gruba güvenlik görevlilerinin müdahalesi sırasında silahla vurularak ağır yaralanan ve Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan 24 yaşındaki Ramazan Baran, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Lice’de yaşanan olaylarda 1 asker ile 1 kadının da yaralandığı ve hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.

Bölgede karakol yapımı ve operasyonları gerekçe göstererek Diyarbakır-Bingöl karayolunu Lice İlçesi Fis Ovası Mevkii’nde 24 Mayıs günü hendekler kazarak kapatan PKK’lılara yönelik operasyonlar sürüyor. Lice’nin Abalı Mevkii’nde akşam saatlerinde bir grup gösterici önlem alan güvenlik güçlerine önce el yapımı patlayıcı ardından molotof kokteyli attı. Ardından grubun bulunduğu bölgeden güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Bunun üzerine, askerlerde karşılık verdi.

Çıkan çatışmada arada kaldığı belirtilen 1 bir kişi göğsünden vuruldu. 24 yaşındaki Ramazan Baran, askerler tarafından Duru Jandarma Karakolu’na indirilen askeri helikopterle, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü. Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan 24 yaşındaki Ramazan Baran, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV