banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Maden ocağı girişinde toprak kayması 2 ölü, 2 yaralı

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir maden ocağının girişinde meydana gelen toprak kaymasında 2 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.

12 Temmuz 2014 Cumartesi 01:53
Maden ocağı girişinde toprak kayması 2 ölü, 2 yaralı
banner321
Maden ocağı girişinde toprak kayması 2 ölü, 2 yaralı
Balıkesir'in İvrindi ilçesinde bir maden ocağının girişinde meydana gelen toprak kaymasında 2 işçi öldü, 2 işçi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde yeni açılan bacanın bulunduğu alanda toprak kayması sonucu işçiler Mehmet Tunç (35), Ramazan Baraç (37), Ramazan Argun ve İsmail Manay göçük altında kaldı.
Tabela Neon

Bu sırada maden ocağının dışında bulunan işçilerden Mehmet Baraç, olayın hemen ardından ocağa girerek Ramazan Argun ve İsmail Manay'ı toprak altından çıkarmayı başarırken, yeğeni
Ramazan Baraç ile Mehmet Tunç'a ulaşamadı.

Mehmet Baraç'ın ihbarı üzerine olay yerine gelen Afet ve Acil Durum (AFAD) ekipleri, yaptıkları çalışma sonunda işçiler Baraç ve Tunç'un cesetlerine ulaşarak, toprak altından çıkardı.

Yaralı işçiler Argun ve Manay ise İvrindi Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Baraç ve Tunç'un cesetleri otopsi için İvrindi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu arada Balıkesir Valisi Ahmet Turhan ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Salih Göldal da olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV