banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Metro davasında 3 tahliye

İş adamı Galip Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 70 sanıklı 'suç örgütü' davasında, tutuklu 6 sanıktan 3'ü tahliye edildi.

22 Kasım 2012 Perşembe 09:46
Metro davasında 3 tahliye
banner265
Metro davasında 3 tahliye

İş adamı Galip Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 70 sanıklı 'suç örgütü' davasında, tutuklu 6 sanıktan 3'ü tahliye edildi. 


İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, aralarında Galip Öztürk'ün de bulunduğu 6 tutuklu sanık ile bazı tutuksuz sanıklar katıldı.

Tutuklu sanık ve avukatların talepleri alındıktan sonra duruşmaya ara verildi.

Verilen aranın ardından taleplere ilişkin kararını açıklayan mahkeme heyeti, tutuklu sanıklar Ali Rıza Tekin, Metin Tekin ve Yusuf Bayrak'ın tahliyesine karar verdi.

Heyet, kuvvetli suç şüphesini gösteren olguların bulunması nedeniyle, iş adamı Galip Öztürk'ün de aralarında yer aldığı 3 tutuklu sanığın bu hallerinin devamına karar vererek, duruşmayı erteledi.

-İddianameden-

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Muammer Akkaş tarafından hazırlanan iddianamede, Galip Öztürk'ün, ''suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve yönetmek'', ''yetkili olmadığı bir iş için yarar sağlamaya azmettirmek'', ''adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs etmek'', ''rüşvet vermeye azmettirmek'', ''tehdit etmeye azmettirmek'', ''hakkı olmayan yere tecavüz etmek'', ''Yağmaya azmettirmek'' ve ''ihaleye fesat karıştırmak'' suçlarından toplam 47 ile 123 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

İddianamede, Abdülkerim Emek'in de aralarında bulunduğu diğer 69 sanığın da benzer suçlardan 1 ile 135 yıl arasında değişen hapis cezalarına çarptırılmaları öngörülüyor.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV