banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

MHP'den şehitler için ilk açıklama

MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, 26 askerin şehit olduğu Hakkari’deki terörist saldırılardan hükümeti sorumlu tuttu.

19 Ekim 2011 Çarşamba 13:06
MHP'den şehitler için ilk açıklama
banner229
MHP'den şehitler için ilk açıklama
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, 26 askerin şehit olduğu Hakkari’deki terörist saldırılardan hükümeti sorumlu tuttu.
MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır, 26 askerin şehit olduğu Hakkari'deki terörist saldırılardan hükümeti sorumlu tuttu. "Bıçak kemiğe değil gırtlağa dayandı" diyen Şandır, "Bu kanın sorumlusu AKP hükümetidir, açılım politikalarını başlatanlardır, Başbakan Erdoğan'dır, Beşir Atalay'dır" dedi.

"GÜNDE 30 ŞEHİT VERİR HALE GELDİK"
MHP olarak öncelikle etnik bölücü terör örgütünü şiddetle ve nefretle kınadıklarını söyleyen Şandır şöyle devam etti: "Terör örgütüne destek verenleri, terörü hoşgörü ile karşılayanları, saldırılar karşısında Türkiye'yi suçlamaya çalışanları kınıyoruz. Terörü destekleyenleri kınıyoruz. 10 yıldır Türkiye'yi yöneten AKP hükümetinin uyguladığı yanlış politikalar ile günde 30 şehit verir hale geldik. Türkiye adet örtülü savaşın saldırıları altında kan kaybediyor. Bunun sorumlusu on yıldan beri ülkeyi yöneten AKP iktidarının uygulanan politikaların sonucudur. Bu akan kanın sorumlusu "Güzel şeyler olacak" diye açılım politikaları başlatanlardır."

"BU KANIN SORUMLUSU AK PARTİ'DİR"
Terörle müzakere değil, mücadele edilmesi gerektiğini söyleyen Şandır, bu mücadelenin de "adam gibi" yapılması gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Milletin başı sağ olsun acımız büyük. Milletin oyuyla iktidar olmuş AKP'nin sorumluğunu haykırıyoruz. Akan kanın sorumlusu AKP'dir. Yıllardır kara harekatı, Kandil'in ortadan kaldırılması ısrarla istenilmesine karşın hükümet ayak sürümektedir. Meclis operasyon yetkisini verdi ama yapılmadı. Tam mücadele edilecek. Hava, kara harekatı, yurt içi yurt dışı finansal kaynakları durdurmak için strateji belirleyip kararlı şekilde mücadele edilmeli. Kimse Türkiye devletinden güçlü değil, çaresiz değil. İktidar kafasını kuma sokmamalı. Açılım politikaları ile terörle mücadele edilemeyeceğini, binlerce şehit vererek anlayamadı. Bıçak kemiğe değil gırtlağa dayandı. Ne yapılması gerekiyorsa yapması gerek. Bu kanın sorumlusu AKP hükümetidir, açılım politikalarını başlatanlardır, Başbakan Erdoğan'dır, Beşir Atalay'dır."
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV