banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Nusaybin'de polis servis aracının geçişi sırasında patlama

Mardin'in Nusaybin ilçesinde, polis servis aracının geçişi esnasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 9 polis memuru ve 1 vatandaş yaralandı.

21 Ocak 2016 Perşembe 21:23
Nusaybin'de polis servis aracının geçişi sırasında patlama
banner299
Nusaybin'de polis servis aracının geçişi sırasında patlama
Mardin'in Nusaybin ilçesinde, polis servis aracının geçişi esnasında meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 9 polis memuru ve 1 vatandaş yaralandı.
Alınan bilgiye göre, polis servis aracının ilçede bulunan İpek Yolu'ndan geçişi esnasında önceden yol kenarına tuzaklandığı düşünülen patlayıcı infilak ettirildi.
Patlamada, ilk belirlemeye göre 9 polis memuru ve yoldan geçen 1 vatandaş yaralandı.
112 Acil Servis ekipleri ve zırhlı polis araçlarıyla Nusaybin Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
beylikdüzü tabela reklam
PKK'lıların düzenlediği saldırının ardından servis aracındaki polislerin de karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma
çıktığı, belirtilirken, PKK'lıların çatışma sonrası kaçarak kayıplara karıştığı belirtildi.

Öte yandan çatışma nedeniyle trafik ekipleri güvenlik nedeniyle İpek Yolu'nu trafiğe kapattı. Saldırı sonrası polis servis aracı olay yerinden kaldırılarak araç parkına çekildi. Kaçan PKK'lıların yakalanması amacıyla çalışma başlatıldı.
ur'da Ulu Cami'den PKK'lılara 'teslim olun' anonsu

Diyarbakır'ın Sur İlçesinde bulunan tarihi Ulu Camiden bir ilk gerçekleşti.
KOMUTAN BÖYLE SESLENDİ

İlçenin bir çok noktasından duyulan anonsu vatandaşlar da dikkatle dinlerken, PKK'lılara yapılan "teslim olun" anonsunda şöyle denildi:

"Peygamberler ve nebiler şehri, size mübarek Ulu Camiden sesleniyorum, Sur bölgesi içinde oluşturduğunuz bu terör olaylarına son verin, teslim olun. Burada yaşayan insanları daha fazla mağdur etmeyin, teslim olun. Daha fazla ölüme neden olmayın. Devletimizin mücadele ve kararlılığı ortadadır. Ölümü değil yaşamayı seçin, teslim olun. Sevdikleriniz sizi evlerinde bekler, teslim olun. Soğuk, açlık ve sefalet içinde toprak altında yaşamayı değil, devletin güvencesinde sevdiklerinizle yaşayın, teslim olun. Bu topraklarda barış ve kardeşlik içinde yaşamak beraber yaşamak için teslim olun. Hep beraber yaşamak için teslim. Güvenlik güçlerimize
teslim olun."

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV