banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Nusaybin'de Üst Düzey PKK'lı Öldürüldü

Mardin'in Nusaybin İlçesi Selahaddini Eyyubi Mahallesinde ihbar üzerine bir eve düzenlenen baskında çatışma çıktı.

13 Ocak 2013 Pazar 18:23
Nusaybin'de Üst Düzey PKK'lı Öldürüldü
banner263
Nusaybin'de Üst Düzey PKK'lı Öldürüldü
Mardin'in Nusaybin İlçesi Selahaddini Eyyubi Mahallesinde ihbar üzerine bir eve düzenlenen baskında çatışma çıktı. Mardin Valisi Turhan Ayvaz, yaklaşık 20 dakika süren çatışmada üst düzey bir PKK'lının öldürüldüğünü söyledi.


Mardin'in Nusaybin İlçesi Selahaddini Eyyubi Mahallesi'nde ihbar üzerine bir eve düzenlenen baskında çatışma çıktı. Mardin Valisi Turhan Ayvaz, yaklaşık 20 dakika süren çatışmada üst düzey bir PKK'lının öldürüldüğünü söyledi. Çatışma bölgesine kimse yaklaştırılmazken, bir grup gösterici polise taşla saldırdı. Polis, göstericileri gaz bombası kullanarak dağıttı.

Nusaybin Selehaddini Eyyubi Mahallesi Sakarya Caddesi'nde bulunan ve PKK'lıların bulunduğu ileri sürülen 3 katlı bir eve bugün saat 14.00 sıralarında terörle mücadele şubesi ekipleri ve özel harekat timleri tarafından baskın düzenlendi. Baskın sırasında çatışma çıkarken, çatışmada el bombaları ile uzun namlulu silahların kullanıldığı belirtildi. Polis bölgeye kimseyi yaklaştırmazken, çevrede toplanan bir grup gösterici polisle çatıştı. Polis, taşlarla saldıran göstericileri gaz bombası kullanarak dağıttı. Yaklaşık yarım saat süren çatışmadan sonra silah sesleri kesildi.

Mardin Valisi Turhan Ayvaz, Nusaybin'de bir ihbar üzerine terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çatışma çıktığını, yaklaşık 20 dakika süren çatışma sonucu üst düzey bir PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV