banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

O plaja fırtına darbesi!

'Tesettür Plajı'na şimdi ne olacak?

28 Ağustos 2012 Salı 13:58
O plaja fırtına darbesi!
banner322
O plaja fırtına darbesi!
'Tesettür Plajı'na şimdi ne olacak?
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, ’Denize girmek isteyen kadınlarımızdan böyle bir talep geldi’ diyerek Karamürsel’in Ereğli sahiline koyduğu tahta paravanlar dün gece yıkıldı. Semt sakinleri, paravanların gece çıkan şiddetli fırtınadan yıkıldığını söylerken, olay yerinde inceleme yapan belediye görevlileri, paravanların tutturulduğu civataların gevşetilmiş olduğunu iddia etti.

Kocaeli bölgesini de dün geceden itibaren etkisi altına alan, özellikle İzimt Körfezi’nin batı kesiminde daha etkili olan şiddetli rüzgar ve yağmur sırasında, Ereğli Kadınlar Plajı’nın tahta paravanları yıkıldı. Paravanların yıkılması üzerine olay yerine gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden bazı görevlilerin yetkililere telefonla bilgi verirken, "Paravanları tutturduğumuz bağlantı civataları gevşetilmiş" dedikleri duyuldu.

’KASITLI YAPILMIŞ’ İDDİASI

Semt sakinlerinden Eğurhan Özsire, "Bu bölgenin adı zaten Esenyalı mevkii. Özellikle geceleri burası çok rüzgar alıyor. Dün gece siddetli fırtına yaşandı. O fırtına da bu paravanların bir bölümünü yıkmış" dedi. Diğer vatandaşlar da paravanları fırtınanın yıktığını söylerken, Belediye Park Bahçeler sorumlularından Fatih Özkaraalan ise, "Dün geceki fırtınada bu paravanın yıkılması biraz zor. Yaptığımız tespitlere göre vidaları sokülmüş" diyerek bunun kasıtlı yapıldığını ileri sürdü.

’YENİDEN KURULACAK MI?’

Yağmur mevsiminin başlaması ve denizin de artık soğuyacağı için, yıkılan paravanların yeniden monte edilip edilmeyeceği bilinmiyor. Ancak yaklaşık bir aydır denizi göremeyen ve evlerinin balkonunda otururken sadece tahta perdeleri görebilen sahildeki bina sahipleri ise önlerinin açılmasından dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV