banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

OHAL bir kez daha uzatılacak

Milli Güvenlik Kurulu'nun ardından Bakanlar Kurulu toplanacak. OHAL bir kez daha uzatılacak

17 Nisan 2017 Pazartesi 13:34
OHAL bir kez daha uzatılacak
banner311
OHAL bir kez daha uzatılacak


Milli Güvenlik Kurulu'nun ardından Bakanlar Kurulu toplanacak. OHAL bir kez daha uzatılacak. Ülke genelinde devam etmekte olan ve 19 Ocak Perşembe günü 3 ay süre ile uzatılan olağanüstü halin (OHAL) süresi, 19 Nisan Çarşamba günü saat 01.00'de sona eriyor. OHAL'in 19 Nisan'dan itibaren tekrar uzatılmasına ilişkin Başbakanlık Tezkeresinin hafta başında TBMM Başkanlığı'na sevk edilmesi halinde, TBMM Genel Kurulu'nda 18 Nisan günü bu tezkere görüşülecek.
Halk oylamasının ardından Bakanlar Kurulu, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Beştepe'de toplanacak.

Saat 20. 30'da gerçekleştirilecek kurulda öncelikli olarak halk oylaması sonucunun ele alınması bekleniyor. 16 Nisan'da yaşananlar özellikle güvenlik başlığı kapsamında tüm detaylarıyla masaya yatırılacak.


3 AY DAHA UZATILMASI BEKLENİYOR

Kurulun bir diğer önemli başlığı ise 19 Nisan'da süresi dolacak olağanüstü hal uygulaması olacak. 3 ay daha uzatılmasına yönelik kararın kurulda  

ele alınması ve 19'undan önce Meclis'te oylanması bekleniyor.

Ayrıca halk oylamasının kabul edilmesi sonrası hayata geçecek ilk uygulamalar başta olmak üzere ilerleyen süreçte uyum yasaları kapsamında meclis gündemine gelecek düzenlemelerin de Bakanlar Kurulu'nda ele alınması bekleniyor.

Avrupa Birliği, ekonomi ve terörle mücadele konu başlıkları da her bakanlar kurulunda olduğu gibi ele alınacak konular arasında yer alıyor.
tabela

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV