banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Okmeydanı'nda başından vurulan 1 kişi öldü iddiası

Okmeydanı'nda polis ile bir grup arasında olaylar çıktı. Polis, molotof ve taş atan gruba gaz bombası ile müdahale etti. Olaylar sırasında bir kişinin yaralandığı ve durumun ağır olduğu öğrenildi.

22 Mayıs 2014 Perşembe 14:36
Okmeydanı'nda başından vurulan 1 kişi öldü iddiası
banner266
Okmeydanı'nda başından vurulan 1 kişi öldü iddiası
Okmeydanı'nda polis ile bir grup arasında olaylar çıktı. Polis, molotof ve taş atan gruba gaz bombası ile müdahale etti. Olaylar sırasında bir kişinin yaralandığı ve durumun ağır olduğu öğrenildi.

Tabela Neon

Okmeydanı Şarkkahvesi civarında toplanan 10-15 kişilik gruba polis müdahale etti.

"Soma" ve "Berkin Elvan" için slogan grup, müdahale sırasında ara sokaklara kaçtı. Polis göstericilerin peşinden gitti. Bu sırada göstericilerin attığı bir molotofkokteyli zırhlı polis aracına isabet etti. Zırhlı araç alev aldı. Bu sırada polisin havaya ateş açtığı görüldü.

Cemevi yakında meydana gelen olaylar sırasında cemevinde de bir cenaze vardı. Törene katılan kalabalıktan "Bir
kişi vuruldu" sesleri yükseldi. Bu sırada başından yaralanan bir kişinin kanlar içinde cemevi avlusunda kanlar içinde yattığı görüldü. Yaralı kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

2 POLİS DE YARALANDI

Gruptakiler, polisin dağılmaları yönünde yaptığı uyarıya taş ve molotofkokteyli ile karşılık verdi. Güvenlik güçlerinin müdahalesi üzerine gruptakiler ara sokaklara dağıldı. Ara sokaklarda barikat kuran göstericilerin attığı molotofkokteylinin isabet ettiği 2 polis yaralandı. Yaralı polisler ambulansla hastaneye kaldırıldı. Uyarı ateşi açan polis, gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

Müdahalenin ardından henüz belirlenemeyen nedenle başından yaralanan bir kişi de ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis, ara sokaklarda bekleyen göstericileri dağıtmaya çalışıyor.

BELEDİYEDE ÇALIŞIYOR

Adının Uğur Kurt olduğu öğrenilen yaralının durumunun ağır olduğu belirtildi. 30 yaşındaki yaralının Beyoğlu Belediyesi'nde çalıştığı kaydedildi.

KURŞUN POLİS SİLAHINDAN ÇIKTI İDDİASI

Kurt'un dayısı olduğunu söyleyen bir kişi, olaylar sırasında cemevinde cenaze töreni olduğunu, bu sırada göstericilerle polis arasında olayların yaşandığını, yeğenine isabet eden kurşunun da polislerin silahından çıktığını ileri sürdü.

OLAYLAR SÜRÜYOR

Öte yandan bir kişinin ağır yaralanmasından sonra da göstericilerle polis arasındaki olaylar devam ediyor. Göstericiler polise molotof kokteyli ve taş atıyor, polis de gaz bombası ve TOMA'dan sıkılan su müdahale ediyor.

GÖSTERİCİLER HABERCİLERE MÜDAHALE ETTİ

Öte yandan Uğur Kurt isimli kişinin ağır yaralandığı Okmeydanı Cemevi çevresindeki olaylar sırasında bazı göstericiler habercilere müdahale etti ve görüntülerini aldı.

SOSYAL MEDYADAKİ İDDİALAR

Yaralanan kişinin durumun ağır olduğu belirtilirken, olay yerinden sosyal medya aracılığıyla yapılan paylaşımlarda yaralanan kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

"YARALANAN KİŞİ ÖLDÜ"

ÖDP Genel Başkanı Alper Taş, Twitter hesabından yaralanan kişinin öldüğünü iddia etti.


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV