banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Palalı saldırganda yeni gelişme

Sabri Çelebi'nin tutuklanması için yakalama kararı çıkarıldı.Ayrıca soruşturmada gizlilik kararı da verildi.

11 Temmuz 2013 Perşembe 10:48
Palalı saldırganda yeni gelişme
banner321
Palalı saldırganda yeni gelişme
Sabri Çelebi'nin tutuklanması için yakalama kararı çıkarıldı.Ayrıca soruşturmada gizlilik kararı da verildi.


Nöbetçi İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın, Sabri Çelebi’nin serbest bırakılması kararına itirazını karara bağladı.

Mahkeme, şüpheli Sabri Çelebi’nin tutuklanması için hakkında yakalama kararı çıkardı.

-Süreç-

Taksim Talimhane civarında, 6 Temmuz Cumartesi akşamı göstericilere pala ve döner bıçaklarıyla saldırdıkları gerekçesiyle Sabri Çelebi’nin de bulunduğu 4 kişi gözaltına alınmıştı. Şüpheliler, 7 Temmuz’da savcılık sorgularının ardından “kasten yaralama” ve “kamu görevlisine mukavemet” suçlarından tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilmiş, nöbetçi mahkeme de 4 şüphelinin serbest bırakılmasına karar vermişti.

Soruşturmayı yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcısı Veysi Büyükkılıç, 9 Temmuz’da, Sabri Çelebi’nin serbest bırakılmasına itirazda bulunmuştu. Savcı, “suçunun vasıf ve maiyeti” ile “mevcut delil durumunu” itirazına gerekçe göstererek, şüpheli Çelebi’nin tutuklanmasını talep etmişti.
ADLİYE'YE GETİRİLDİLER

Gezi Parkı’yla ilgili pazartesi günü Taksim’de çıkan olaylar sonrası gözaltına alınan 8’i kadın 49 kişi Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.



Olaylarda 50 kişi gözaltına alınmış ancak dün Mücella Yapıcı, sağlık sorunları nedeniyle bugün adliyeye gitmesi koşuluyla savcılık talimatıyla serbest bırakılmıştı. Emniyetteki 49 kişi ise bu sabah adliyeye gönderildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV