banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sakın Mehmet Ali’ye para göndermeyin!

Valilik onaylı yardım kampanyalarının görsellerinde photoshopla gerçek banka hesapları yerine kendi banka hesabını yazıp para toplayan Mehmet Ali Yılmaz her yerde aranıyor

26 Ağustos 2017 Cumartesi 10:27
Sakın Mehmet Ali’ye para göndermeyin!
banner299
Sakın Mehmet Ali’ye para göndermeyin!

Beylikdüzü Tabela


Valilik onaylı yardım kampanyalarının görsellerinde photoshopla gerçek banka hesapları yerine kendi banka hesabını yazıp para toplayan Mehmet Ali Yılmaz her yerde aranıyor
Dolandırıcılar bu sefer de hasta çocuklar için başlatılan yardım kampanyalarına ve kurban bağışlarına göz dikti. Sosyal medyada gündemde olan yardım kampanya görsellerini photoshopla değiştiren bir kişi kendi hesabı üzerinden para toplamaya başladı. Durumu fark eden kampanya sahipleri yardım severleri uyardı. 
 
Vicdansız!
 
Memet Ali Yılmaz isimli şahıs, SMA hastası olan ve yurt dışından ilaç bekleyen Yunus ve Tunahan’ın valilik onaylı yardım kampanyalarına da kendi hesap ve iban numarasını yazarak paylaşımda bulunuyor. Bunun yanı sıra, Türkiye Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (TÜMYAD), Ülkü Ocakları ve LÖSEV adına paylaşılan kampanyaları da kendi lehine kullanıyor. Kurban bağış kampanyasındaki isim değişikliğini fark eden TÜMYAD, sosyal medya hesabından bağışçılarını uyardı. Dolandırıcının hesap ve iban numarası emniyete ve Bimer’e şikayet edildi. Hesap numarasının hala aktif olduğunu söyleyen yardım severler, ‘Bu kadar vicdansızlık insanlığa sığmaz’ diyerek tepki gösterdi. Sosyal medyada farklı hesaplar üzerinden paylaşım yapan dolandırıcının ne kadar para topladığı ise bilinmiyor.   Mehmet Ali Yılmaz adlı dolandırıcı, sosyal medyada ne kadar yardım kampanyası varsa hepsine dadanmış durumda. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV