banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

SENİ PKK’ya ÖLDÜRTÜRÜZ

İlaç firmasından Gazetemiz Hukuk Danışmanımıza ölüm tehdidi..

04 Mart 2012 Pazar 21:36
SENİ  PKK’ya  ÖLDÜRTÜRÜZ
banner229

SENİ  PKK’ya  ÖLDÜRTÜRÜZ

İlaç firmasından  Gazetemiz  Hukuk  Danışmanımıza ölüm  tehdidi..

Gazetemizde yayınlanan İLAÇ YOLSUZLUK Haberini araştırıp haber yapan. Gazetemiz Hukuk Danışmanı Doğubey AKINCI ya ölüm tehditleri yağmaya başladı.  Sen bizi bitirdin bizde seni bitireceğiz, sonun geldi ölüme hazır ol. PKK ile seni öldürmesi için anlaştık. PKK   İLAÇ Firmasından Suikast için 10 MİLYON DOLAR istemiş.

İLAÇ FİRMASI  PKK ile görüşmelerini  Güney Doğudaki çalışanları aracılığıyla yürütüldüğünü belirten AKINCI. Cumhuriyet Başsavcılığına konu ile ilgili başvuru yapacağını belirtiyor.

Haber içeriğinde neler mi vardı ;

NASILMI ? Yurt dışı tatilleri, Plazma ve LCD TV ler Oyuncaklar, Kol Saatleri, Motosikletler, Mutfak gereçleri ve akla gelecek her şeyi Doktorlara ve Eczanelere veriyor, amaç tek daha fazla ilaç tüketimi sağlamak daha fazla kar etmek. Bütün belgeler İHBAR DİLEKÇESİ ile Sayın Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN‘a iletildi.Başbakan ne yapacak.? ÖZEL YETKİLİ SAVCILAR devreye girecekmi.Vatandaşları mağdur edip boşu boşuna ilaç kullanmalarına ve kaçırılan vergiye sebep verilen bu uygulamaya son verilecekmi? Denilerek Kamu Oyunu bilgilendiren haber sitemizden siz okuyucularımıza duyrulmuştu.

Şimdi Başbakanlığa İhbar Edilen bu olay ile ilgili bu tehditkarlar hakkında ne tür işlemler yapılacak?








beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV