banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sinat-Haftanin'e hava harekatı

Terör örgütü PKK'ya yurt içinde ve Kuzey Irak'ta büyük operasyonlar düzenlendi.

19 Eylül 2015 Cumartesi 13:49
Sinat-Haftanin'e hava harekatı
banner321
Sinat-Haftanin'e hava harekatı
Terör örgütü PKK'ya yurt içinde ve Kuzey Irak'ta büyük operasyonlar düzenlendi.

15 Eylül'de Kuzey Irak'taki Sinat-Haftanin'deki PKK hedeflerine düzenlenen hava harekatında 55-60 PKK'lı terörist öldürülürken Tunceli Ovacık'ta yapılan geniş kapsamlı operasyonda 30-35 PKK'lı terörist öldürüldü.

BÜYÜK OPERASYON

15 Eylül 2015 tarihinde Irak'ın kuzeyindeki Sinat-Haftanin'de bulunan PKKhedeflerine hava harekatı düzenlendi. Operasyonda 55-60 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

Sinat-Haftanin'de bulunan PKK hedeflerine karşı Türk Silahlı Kuvvetleri'nin F-16 ve F-4 2020 savaş uçaklarıyla düzenlediği hava harekâtında bölücü terör örgütünün kullandığı
mağara, ağaç altı çadırları, özel korunaklı barınma alanları, lojistik ve mühimmat depoları ve yer üstü sığınakları vuruldu.

Hava harekatı sonucunda, yapılan ilk tespitlerde en az 55-60 teröristin öldürüldüğü öğrenildi.

TUNCELİ'DE OPERASYON

Tunceli Ovacık'ta şehit polis memurunun ismi verildiği 'Şehit Polis Memuru Aydın Nazillioğlu' Operasyonu'nde 30-35 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi. (TSK)

"ARTIK KANDİL'DE BARINAMIYORUZ"

Terör örgütü PKK elebaşlarından Karayılan'ın teröristlere mesajı çaresizliği ortaya koydu

PKK'nın elebaşlarından Karayılan'ın teröristlere iletilen mesajında, "Artık Kandil'de barınamıyoruz. Civardaki diğer kamplar dahil, 600-700 kişiyle durumu idare etmeye çalışıyoruz" dediği öğrenildi.

Karayılan, mesajında "Verdiğimiz zayiatlar artık tahammül sınırlarını aşmıştır. Bu durum Cizre'de ve Yüksekova'da hat safhaya çıkmış, halk desteği yok denecek seviyelere inmiştir" dedi.

Terör örgütünün ağır kayıplar verdiği ve çok zor duruma düştüğü belirtilen mesajda, şu ifadeler yer aldı:

"Bölgedeki beceriksizler yüzünden bu duruma gelindiği kurulda değerlendirilmiştir. Bunların sorumluları gereken cezayı alacaklardır. YDG-H unsurlarımız hezimete uğramıştır. Bundan sonraki söylemlerinizde YDG-H unsurlarını PKK ile bağlantılı olarak tanımlamayacaksınız. 'YDG-H kendine has bir yapılanmadır, YDG-H PKK'dır söylemi yanlıştır' diyecek, içerisinde dağ kadrolarının bulunmadığını özellikle basın yoluyla paylaşacaksınız. Artık Kandil'de barınamıyoruz. Civardaki diğer kamplarımız da dahil 600-700 kişiyle durumu idare etmeye çalışıyoruz. Lojistik ve mühimmatımız yok denecek seviyede. İçimizde hainler de var ki bugüne kadar tespit edilemeyen çok korunaklı depolarımız, cephaneliklerimiz TC uçakları tarafından imha edildi. Çok sayıda
kayıp verdik. Suriye'deki güçleri geri çağırmak zorundayız. Türkiye kırsalında da yetişmiş savaşçılarımız yok. Tunceli'de ağır kayıp verdik, telafimiz zor."

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV