banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Şırnak şehitlerine hakaret etmişti, karar çıktı

Bodrum’da yaşayan 54 yaşındaki A.K., Şırnak’ta düşen helikopterde şehit olan 13 askere yönelik olarak Facebook hesabından yaptığı paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı.

02 Haziran 2017 Cuma 16:35
Şırnak şehitlerine hakaret etmişti, karar çıktı
banner312
Şırnak şehitlerine hakaret etmişti, karar çıktı
Beylikdüzü Tabela

Bodrum’da yaşayan 54 yaşındaki A.K., Şırnak’ta düşen helikopterde şehit olan 13 askere yönelik olarak Facebook hesabından yaptığı paylaşımları nedeniyle gözaltına alındı. Bugün hakim karşısına çıkan A.K tutuklandı. Bu arada kısa sürede sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. A.K., daha önce de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten tutuklanmış, bir süre sonra tahliye edilmişti.
Alınan bilgiye göre, A.K. hakkında, Şırnak'ta dün meydana gelen helikopter kazasında 13 askerin şehit olmasıyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle soruşturma başlatıldı. Aktivisit olduğunu savunan şahsın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar büyük tepki gördü.

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı, A.K'ye yönelik "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" ve "devletin askeri teşkilatını alenen aşağılamak" suçlarından resen soruşturma açtı.

A.K, güvenlik güçlerince gözaltına alındı.  

A.K bugün adliyeye sevk edildi.

Savcılıktaki ifadesinden sonra mahkemeye çıkarılan Ayhan K, "halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama" ve "devletin askeri teşkilatını alenen aşağılamak" suçlarından tutuklandı.

DHA'nın haberine göre A.K., daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaretten tutuklanmış, bir süre sonra tahliye edilmişti.



beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV