banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Şok İstifanın Ardında Gülen mi var?

Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'nin istifa etmesine gerekçe olarak Fethullah Gülen'in Küçükali'yle yaptığı bir telefon görüşmesi olduğu ileri sürüldü..

24 Ağustos 2011 Çarşamba 10:35
Şok İstifanın Ardında Gülen mi var?
banner229

Şok İstifanın Ardında Gülen mi var?
Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'nin istifa etmesine gerekçe olarak Fethullah Gülen'in Küçükali'yle yaptığı bir telefon görüşmesi olduğu ileri sürüldü..


"Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'nin herkesi şaşırtan istifasının ardında kamuoyuna yansıdığı gibi AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ile yaşadığı küfürleşmeye varan tartışma yok. İstifanın asıl gerekçesi Fethullah Gülen'in Küçükali'yle yaptığı bir telefon görüşmesi."

Bu iddiaların sahibi adının açıklanmasını istemeyen bir Kızılay yetkilisi.

Aydınlık'a konuştuğu iddia edilen Kızılay yetkilisinin hedefinde Gülen cemaati ve AK Parti hükümeti var.

Küçükali'yi istifaya sürükleyen sürecin 2 yıl önce başladığını ileri süren yetkili, 2 yıl önce Fethullah Gülen ile Tekin Küçükali'nin arasında geçtiği iddia edilen telefon görüşmesine ilişkin şu iddiaları öne sürdü:

"Fethullah Gülen, 2 yıl önce bizzat Tekin Küçükali'yi arayarak, cemaaten 2 kişinin Kızılay yönetimine alınmasını, Kızılay'ın cemaatin yönetimindeki kuruluşlarla ortaklaşa çalışma yapmasını istedi. Küçükali, bu istekleri ise reddetti. Zaten Küçükali, uzun zamandır cemaatin Kızılay'da etkinlik kazanma girişimlerinden rahatsızlık duyuyordu."

SOMALİ SÜRECİ DE ZORLADI

Küçükali'yi hedef tahtasına koyan bir diğer olay ise Somali'ye yönelik başlatılan yardım kampanyası oldu.

İddiaya göre, yardım kuruluşu İHH Somali için topladığı yardımları Kızılay'ın araçlarıyla bölgeye ulaştırmak istedi. Ancak Küçükali ve Kızılay yönetimi bu teklifi kabul etmedi. Gerekçe olarak ise İHH'nın Kızılay'a nüfus etme girişimi gösterildi.

YENİ BAŞKAN KİM OLACAK

Tekin Küçükali'nin istifasıyla boşalan Kızılay Başkanlığı koltuğuna kim oturacak? Bir süredir merak edilen bu sorunun yanıtı hakkında bir iddiada Kızılay Eski Genel Başkanı Yusuf Topçu'dan geldi. Topçu'ya göre Küçükali'nin koltuğuna oturması muhtemel en güçlü isim Ahmet Akar. Gerekçe ise Akar'ın hükümete yakın bir profil sergilemesi.

İşte Topçu'nun iddialarına göre Akar'ın bağlantıları:

"Akar, eski Genel Başkan Ertan Gönen'in adamıydı. Sonra bize dahil oldu. Bizim yanımızda ve diğer yönetimlerde umduğunu bulamayınca Küçükali'yle yakınlaşmaya çalıştı. Şimdi ise kendisine oynuyor. Akar, Kızılay'daki alım-satım ve ihale işlerinde çok etkili."




 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV