banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Son dakika! 8 PKK'lı 146 kilogram patlayıcıyla yakalandı

Gaziantep Valiliği, düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındaki 8 PYD/PKK'lı teröristin, 146 kilogram patlayıcı ile yakalandığını açıkladı.

30 Haziran 2017 Cuma 15:44
Son dakika! 8 PKK'lı 146 kilogram patlayıcıyla yakalandı
banner264
Son dakika! 8 PKK'lı 146 kilogram patlayıcıyla yakalandı
Beylikdüzü Tabela

Gaziantep Valiliği, düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındaki 8 PYD/PKK'lı teröristin, 146 kilogram patlayıcı ile yakalandığını açıkladı. Polis ve MİT'in düzenlediği ortak operasyonda sansasyonel eylem hazırlığında olan terör örgütü PKK ve PYD üyesi 2'si Suriye uyruklu 8 terörist yakalandı. Teröristlerin gösterdiği yerlerde ise saldırılarda kullanılacak 146 kilo patlayıcı ele geçiren polis, terör örgütünün finansmanında kullanılan 4 milyon 862 bin lira değerinde altın ve parayı da ele geçirdi.
Gaziantep Valiliği, kırsal kesimlerde güvenlik güçleri tarafından yapılan operasyonlara ilişkin açıklamada bulundu.

8 PKK'LI İLE 146 KİLO PATLAYICI YAKALANDI

Açıklamada eylem hazırlığındaki 8 PYD/PKK'lı terörist, 146 kilogram patlayıcı ile yakalandığı bildirildi.

PKK'NIN GENÇLİK YAPILANMASINA OPERASYON

PKK’nın gençlik yapılanmasına İstanbul'da operasyon düzenlendi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, özel harekat ve çevik kuvvet polislerinin desteği ile PKK/KCK terör örgütünün gençlik kanadı olarak bilinen  

DGH'ye yönelik BeyoğluOkmeydanı’nda çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Daha önce tespit edilen adreslere özel harekat polislerinin öncülüğünde giren ekipler, örgüt üyesi olduğu öne sürülen ve değişik zamanlarda el yapımı patlayıcı ile kamu kurum ve kuruluşlarına saldırı düzenleyen, araç kundaklama ve silahlı yağma olaylarına karıştıkları tespit edilen ikisi 18 yaşından küçük toplam 7 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin ev ve gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.
İZMİR'DE OPERASYON: 10 GÖZALTI

İzmir'de sosyal medya aracılığıyla terör örgütü PKK'nın propagandasını yaptıkları belirlenen 10 kişi gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, sosyal medyada PKK'nın propogandasını yaptıkları tespit edilen zanlıların adreslerine operasyon düzenledi.
Operasyonda aralarında bazı derneklerin yöneticilerinin de olduğu 10 kişi gözaltına alındı

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV