banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Süre doldu, Köşk’e üç aday

YÜKSEK Seçim Kurulu’nun (YSK) ilan ettiği seçim takvimine göre, cumhurbaşkanı seçimi adaylık başvuruları saat 17.00 itibarıyla sona erdi.

03 Temmuz 2014 Perşembe 19:49
Süre doldu, Köşk’e üç aday
banner229
Süre doldu, Köşk’e üç aday
YÜKSEK Seçim Kurulu’nun (YSK) ilan ettiği seçim takvimine göre, cumhurbaşkanı seçimi adaylık başvuruları saat 17.00 itibarıyla sona erdi.

Web Tasarım

İlk kez halk tarafından seçilecek cumhurbaşkanı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş yarışacak.

Köşk için ilk başvuru, 29 Haziran Pazar günü CHP ve MHP tarafından yapıldı. Partiler, bu tarihte ortak adayları Ekmeleddin İhsanoğlu’nu, cumhurbaşkanlığına aday gösteren dilekçelerini TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e sundu. Ak Parti’nin cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı
Selahattin Demirtaş’ın cumhurbaşkanı adaylık başvuruları da 1 Temmuz’da TBMM Başkanlığı’na yapıldı.

YSK, cumhurbaşkanı adaylık başvurularını 5 Temmuz Cumartesi günü incelemeye başlayacak ve tespit edilen eksikliklerin tamamlanmasına ilişkin yazılı bildirimde bulunulacak. Cumhurbaşkanı adayları, YSK’ca belirlenen bilgi ve belge eksikliklerini en son 7 Temmuz Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar tamamlayacak.

Eksikliklerin tamamlanmasının ardından cumhurbaşkanı geçici aday listeleri 8 Temmuz Salı günü Resmi Gazete’de yayımlanacak ve itirazlar başlayacak. Cumhurbaşkanı geçici aday listesine yapılan itirazlar, 10 Temmuz Perşembe günü YSK’ca karara bağlanacak. Kesin aday listesi 11 Temmuz Cuma günü Resmi Gazete’de yayımlanacak ve propaganda dönemi başlayacak. (Hürriyet)

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV