banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Taksim metroda eylem çağrısı!

Halkevleri Taksim metroda eylem çağrısı yaptı sosyal medya da destek yağdı. Kafasına metal dedektör ile vurulan gencin haberleri halkevlerini harekete geçirdi. Taksim metro protestosuna milyonlar destek verdi.Halkın olanı halktan çalamazsınız, halka yasaklayamazsınız. Yarın saat 15.00'da Taksim Metro'da buluşuyoruz

31 Aralık 2013 Salı 01:42
Taksim metroda eylem çağrısı!
banner299
Taksim metroda eylem çağrısı!

Halkevleri Taksim metroda eylem çağrısı yaptı sosyal medya da destek yağdı. Kafasına metal dedektör ile vurulan gencin haberleri halkevlerini harekete geçirdi. Sosyal medyadan Taksim metro protestosuna milyonlar destek verdi. Halkın olanı halktan çalamazsınız, halka yasaklayamazsınız. Yarın saat 15.00'da Taksim Metro'da buluşuyoruz

Taksim’den metroya parasız binmek isteyen gence güvenlik görevlisinin saldırması ve elindeki metal dedektör ile genci yaralaması üzerine Halkevleri Taksim metroda eylem çağrısı yaptı. “Ulaşım haktır, haklarımızı bu yağmacı ve hırsız iktidara, onun belediyelerin tepesinde oturan haramilerine yedirmeyeceğiz” diyen Halkevciler herkesi yarın saat 15’de Taksim Metro’da buluşmaya çağırıyor.

Halkevleri İnternet sitesi duyurusu!
30/12/2013 - 22:00
Halkın olanı halktan çalamazsınız, halka yasaklayamazsınız. Yarın saat 15.00'da Taksim Metro'da buluşuyoruz
Bugün saat 18.00 sıralarında Taksim metrosunda akbilleri olmadığı için metroya parasız binmeye çalışan selpak satan iki genç, metronun özel güvenlikçilerinin saldırısına uğradı.
Özel güvenlik gençlerden birinin kafasına elindeki metal dedektörü ile vurdu. Adı Aykut Kelek olan gencin kafası yarıldı, bilincini kaybetti. Aykut Kelek Şişli Etfal’e kaldırıldı.
En temel hakkı olan ulaşım hakkını kullanan Aykut Kelek’e yapılan saldırının sorumlusu halkın cebinden, emeğinden, yaşamından çalarak kendi ceplerini dolduranlar, halka ait belediyelerde soygun düzeni kuranlardır. Özel güvenlikleriniz, kameralarınız, turnikelerinizle kendi soygun düzeninizi gizleyemezsiniz, haklarımızı elimizden alamazsınız.
Ulaşım haktır, haklarımızı bu yağmacı ve hırsız iktidara, onun belediyelerin tepesinde oturan haramilerine yedirmeyeceğiz. İstanbulluları haklarına sahip çıkmaya, yarın saat 15.00′da Taksim Metro’da buluşmaya çağırıyoruz.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV