banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tekin'e ikinci ceza

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in “resmi evrakta sahtecilik” suçlamasıyla aldığı 2 yıl 6 ay hapis cezasının dışında benzer bir suçlamayla ikinci bir ceza daha aldığı ortaya çıktı.

02 Haziran 2011 Perşembe 11:43
Tekin'e ikinci ceza
banner266
Tekin'e ikinci ceza
CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in “resmi evrakta sahtecilik” suçlamasıyla aldığı 2 yıl 6 ay hapis cezasının dışında benzer bir suçlamayla ikinci bir ceza daha aldığı ortaya çıktı.
İstanbul'da Kadıköy ve BeşiktaşBelediyelerinin ihalelerine giren bir işadamı, Tekin'in başkanlığını yaptığı Toplumsal Eğitim ve Gelişim Derneği hakkında Ağustos 2010'daİstanbulValiliği Dernekler Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi verdi. Dilekçede, “Bizlerin iş aldığı CHP'li belediye başkanları bazı dernek ve vakıflara bağış yapmamız konusunda bizleri zorlamakta ve bağış yapmadığımız zaman iş vermemekle tehdit etmektedir” dedi.

İşadamı, CHP'li başkanların kendilerini Tekin'in derneğine bağış yapmaları için yönlendirdiklerini belirtti. Dilekçede, “Özellikle Kadıköy ve Beşiktaş Belediyelerinden imar ruhsatı alanlardan zorla derneklere bağış yaptırılmaktadır” dendi. Dilekçede, “Bu belediye başkanları bizlere Cumhuriyet mitinglerine otobüs kiralatmış ve yanımızda çalışanları da bu mitinglere göndermemiz için baskı uygulamışlardır” ifadeleri dikkat çekti. Bunun üzerine görevlendiren 3 müfettiş usulsüzlükler belirledi. 2 Mart 2011 tarihli raporda, derneğe ait 2008-2009 yılı İşletme ve Karar Defterlerinin çalındığının bildirildiği yer aldı.

2009'dan sonra tutulan kayıtların ise “tasdiksiz” olduğu belirtilen raporda, Tekin hakkında 500 TL idari para cezası verilmesi ve Şişli Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulması istendi.

Rapor üzerine İl Dernekler Müdürlüğü 15 Mart 2011'de Tekin'e cezasını bir ay içinde ödemesi için tebligat yaptı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV