banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Teröre karşı birlik yürüyüşü

"Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşü şu sıralarda yapılıyor.

17 Eylül 2015 Perşembe 17:28
Teröre karşı birlik yürüyüşü
banner264
Teröre karşı birlik yürüyüşü
"Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşü şu sıralarda yapılıyor.

Son dönemde yaşanan terör olayları nedeniyle 14 işçi ve işveren örgütünün öncülüğünde organize edilen "Teröre Hayır, Kardeşliğe Evet" yürüyüşü nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılırken, geniş güvenlik önlemi alındı.

Sıhhiye Meydanı’nda 16.30’da başlayan ve Birinci Mecliste sona erdirilecek yürüyüş dolayısıyla Sıhhiye Meydanı ve Ulus civarındaki bazı yollar, 12.45’ten itibaren 21.00’e kadar trafiğe kapatıldı

YÜRÜYÜŞE TEPKİ

HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ dün yürüyüş ile ilgili
"Bu yürüyüşte barışa çağrı olacak mı?" diye sormuştu.

"Bu yürüyüşlerde Türk bayrağının kullanılmasını bayrağın kutsiyetine yönelik bir hakaret olarak görüyoruz. Yürüyüşlerde bayrağın gölgesine sığınıp faşizm yapmasınlar. Biz karakolların basılmasını, askerin, polisin ölmesini istemiyoruz. Buna da karşı çıkıyoruz. Biz sivillerin ölmesini de istemiyoruz."

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da yürüyüşe ilişkin, "Barış için yürüyüş yapacaksanız gelin Ankara'nın göbeğinde el ele verip beraber yürüyelim. 'Barış' diye haykıralım omuz omuza barışı, ateşkesi, müzakereyi beraber savunalım. Ama halkı tahrik edecek işlerden herkes kaçınmalıdır" demişti.

Yürüyüşün yapılmasına karşı olmadığını belirten Demirtaş, "Ama 'Bayrağını al gel teröre karşı yürüyelim' dersen bu bir çarpıtmadır. Ortada bayrağa bir saldırı yok ki. Irkçılığı, faşizmi Kürtlere karşı körükleyebilecek tehlikeli bir çağrıdır. Kürtler nerede bayrağa saldırmış ki, sen 'bayrağını al gel Kürtleri protesto edelim' diyorsun. Bu yanlıştır" ifadesini kullanmıştı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV