banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Trenle organ nakli

Pankreası hızlı trenle gönderdiler

02 Ekim 2013 Çarşamba 08:28
Trenle organ nakli
banner312
Trenle organ nakli
Pankreası hızlı trenle gönderdiler
KONYA’DA geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan B.Ö.’nün kaldırıldığı Konya Özel Medicana Hastanesi’nde dün beyin ölümü gerçekleşti. B.Ö.’nün organları, yakınları tarafından bağışlandı. Dr. Melih Azap başkanlığında, Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi ekibi tarafından alınan hastanın böbrekleri ve karaciğeri karayolu ile Antalya’ya, kornealar Konya Numune Hastanesi’ne, pankreas ise Ankara’ya gönderildi. Bu nakilde Türkiye’de ilk defa bir organın transferi yüksek hızlı tren ile yapıldı.

Ankara’da nakledilecek

Pankreası Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bir hastaya nakledilecek. Pankreası hızlı trenle götürmeye gelen Sağlık Bakanlığı Organ ve Doku Nakli Koordinatörü Murat Kaymak, YHT ile ilk defa organ transferini gerçekleştirdiklerini söyledi. Kaymak “YHT, bu tür insani önem taşıyan organizasyonlarda da kullanılabilir. Bize verilen destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV