banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tunceli'de ölen teröristin cenazesini ilçeye sokmadılar

Tunceli’de güvenlik güçlerinin sürdürdüğü terör operasyonlarında öldürülen DHKP-C'li terörist Cihan Gün'ün, Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde toprağa verilmek istenmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

09 Nisan 2016 Cumartesi 15:17
Tunceli'de ölen teröristin cenazesini ilçeye sokmadılar
banner264
Tunceli'de ölen teröristin cenazesini ilçeye sokmadılar
Tunceli’de güvenlik güçlerinin sürdürdüğü terör operasyonlarında öldürülen DHKP-C'li terörist Cihan Gün'ün, Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde toprağa verilmek istenmesine vatandaşlar tepki gösterdi.

Tunceli'de devam eden operasyonlar esnasında öldürülen DHKP-C'li terörist Cihan Gün’ün cenazesinin ilçeye getirileceğini öğrenen vatandaşlar, kazılan mezar yerini doldurarak teröristin ilçelerinde toprağa verilmesine sert tepki gösterdiler. Cenazenin tepkiler üzerine Erzincan’a getirilmekten vazgeçilerek, başka bir ile gönderildiği öğrenildi.


Dijital Baskı


HAKKARİ'DE YOĞUN OPERASYON BAŞLADI

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde belirlenen PKK'lı teröristlerin oluşturduğu barikatlar top atışlarıyla imha edilirken, hendek ve barikatların yoğun olarak bulunduğu mahallelerde sürekli silah sesleri
duyuluyor. Güvenlik güçleri bombalı tuzakların ve keskin nişancı teröristlerin bulunduğu binalar ile barikatları top atışı ve bomba ile patlatıyor.

PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi kazdıkları hendeklerin kapatılması, oluşturulan barikatların kaldırılması için 13 Mart'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağı ardından başlatılan 'Şehit Jandarma Uzman Çavuş Ramazan Gülle Müşterek Operasyonu'na bugün de devam edildi.

Sessiz geçen gece ardından bu sabahtan itibaren mahalle aralarında belirlenen hedefler top atışlarıyla vuruldu. Zırhlı araçlarla girilen Dize, Kışla, Mezarlık, Orman, Kaniheyder, Cumhuriyet, Göngür ve Esentepe Mahallesi'nde yoğun silah ve çatışma sesleri duyuldu.

İlçenin tüm mahallerinde operasyonu sürdüren polis ve askerler bir taraftan da hendek ve barikatları temizlemeye çalışıyor.

Şu ana kadar 138 PKK'lının etkisiz hale getirildiği, 207 el yapımı patlayıcının imha edildiği Yüksekova'da bugün zaman zaman hava hareketliliği de görüldü.

MARDİN VE DİYARBAKIR'DA TERÖR OPERASYONU

Mardin'in Kızıltepe ilçesi ve Diyarbakır'da terör örgütü PKK'nın sözde Sivil Savunma Birlikleri'ne (YPS) yönelik operasyonda gözaltına alınan 8 zanlıdan 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Kızıltepe ilçesinde terör örgütü PKK'nın sözde Sivil Savunma Birlikleri'ne (YPS) yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda, C.C, M.E, İ,Ö, D.T, F.T. ve suça sürüklenen 18 yaşından küçük A.Y. ve K.A, Diyarbakır'da da N.E. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan C.C, İ.Ö, D.T. ve F.T, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan tutuklanırken, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

TERÖRİSTLER İDİL'DE 3
TIR'I ATEŞE VERDİ

Şırnak'ın İdil ilçesinde yol kesen teröristler, 3 TIR'ı ateşe vererek yaktı.

Olay, dün gece saatlerinde İdil-Midyat karayolu Karalar beldesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir grup terör örgütü PKK mensubu, yolu trafiğe kapatarak, kimlik kontrolü yaptı. Teröristler, daha sonra yoldan geçen 3 TIR'ı da durdurarak, ateşe verdi. Teröristler, olay yerine bir süre sonra zırhlı araçlarla polis ekiplerinin gelmesi üzerine kaçarak, uzaklaştı.

Yolun, yakılan TIR'lar yüzünden bir süre trafiğe kapanması nedeniyle uzun araç kuyrukları da oluştu.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV