banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Türkiye ayağa kalktı

Binlerce kişi meydanlarda toplanıyor

27 Temmuz 2013 Cumartesi 17:28
Türkiye ayağa kalktı
banner267
Türkiye ayağa kalktı
Binlerce kişi meydanlarda toplanıyor
İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında, Mısır'da ordunun Rabiatul Adeviyye meydanındaki darbe karşıtlarına yaptığı kanlı saldırı protesto ediliyor.
Aralarında İHH'nında olduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşu, Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda onlarca kişinin ölmesini neden olan Mısır güvenlik güçlerinin saldırını protesto etmek üzere saat 12.00'de Mısır'ın Ankara Büyükelçiliği önünde toplandı.
Sivil toplum kuruluşları İstanbul'da da Fatih Cimasi'nde bir araya geldi. Mısır Savunma Bakanı Abdulfettah Sisi güçlerinin, demokrasi yanlılarına ateş açması basın açıklamasıyla kınanacak.

Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda toplananlardan 120'sinin hayatını kaybetmesi 4 bin 500 kişinin de yaralanmasına neden olan Mısır güvenlik güçlerinin saldırısı, yurdun her köşesinde protesto ediliyor.
Mısır'da Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda toplanan demokrasi yanlılarına güvenlik güçlerinin ateş açması, başta Mısır'ın Ankara Büyükelçiliği önünde olmak üzere yurdun her köşesinde protesto ediliyor.

Aralarında İHH'nında olduğu çok sayıda sivil toplum kuruluşu, Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda 120 kişinin ölümüne, 4 bin 500'den fazla kişinin de yaralanmasına neden olan Mısır güvenlik güçlerinin saldırını protesto etmek üzere saat 12.00'de Mısır'ın Ankara Büyükelçiliği önünde toplandı.

İHH ve Özgür-Der'in öncülüğünde Fatih Camisi avlusunda bir araya gelen vatandaşlar, Mısır'da Rabiatul Adeviyye Meydanı'nda toplanan demokrasi yanlılarına güvenlik güçlerinin ateş açmasını protesto etti.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV