banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye uçuşlar iptal edildi

Kuzey Irak'a uçuşlar süresiz iptal edildi. Başbakan Binali Yıldırım yaptığı son dakika açıklamasında Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye uçuşlar iptal edildiğini söyledi.

29 Eylül 2017 Cuma 21:07
Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye uçuşlar iptal edildi
banner265
Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye uçuşlar iptal edildi

Beylikdüzü Tabela


Kuzey Irak'a uçuşlar süresiz iptal edildi. Başbakan Binali Yıldırım yaptığı son dakika açıklamasında Türkiye'den Erbil ve Süleymaniye'ye uçuşlar iptal edildiğini söyledi. Yıldırım, 'Orada mağdur olanlar varsa onlar için özel uçak gönderilecek. Türkiye'nin bu konuda şakası olmadığını anlamalılar' ifadelerini kullandı.
Başbakan Yıldırım, Çanakkale Bayramiç'de belediye ziyaretinin ardından açıklamalarda bulundu. Başbakan Erbil ve Süleymaniye'ye uçuşların bugün 18:00 itibarıyla süresiz olarak iptal edildiğini söyleyerek, mağdur olanlar için de özel uçak gönderileceğini söyledi.

MAĞDURLAR İÇİN ÖZEL UÇAK

Yıldırım'ın konuşmasından satır başları;

Bugün saat 18:00 itibarıyla Türkiye'den Süleymaniye ve Erbil'e yapılan bütün uçuşlar süresiz olarak iptal edilmiştir. Irak Merkezi Hükümeti'nin Sivil Havacılık İdaresi'nin aldığı karara uygun olarak biz  

de Süleymaniye, Erbil'e sefer yapmayacağız. Türkiye olarak hem THY hem de özel şirketlerimiz seferleri durduruyor. Orada mağdur olanlar varsa onlar için özel uçak gönderilecek. Türkiye'nin bu konuda şakası olmadığını anlamalılar.

THY'DEN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili olarak Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği’nden yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Irak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün Süleymaniye ve Erbil kentlerindeki havalimanlarında, uluslararası hava trafiğini askıya alma kararı nedeniyle bu iki kent için planlanmış tüm tarifeli uçuşlarımız 29 Eylül tarihi saat 18:00'dan itibaren ikinci bir bildirime kadar gerçekleştirilemeyecektir. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz. Saygılarımızla

SADECE ALMANYA UÇACAK

Alman havayolu şirketi Lufthansa, Irak hükümetinin talebine rağmen Erbil'e uçmaya devam edeceklerini açıkladı. Alman haber ajansı dpa'ya konuşan Lufthansa sözcüsü, planladığı gibi cumartesi günkü uçuşun gerçekleşeceğini söyledi.
Erbil - Süleymaniye uçuş ambargosuna uyan şirketler: Mısır merkezli EgyptAir ve Lübnanlı MEA'in de Erbil'e gerçekleştirdikleri uçuşları cuma gününden itibaren durduracaklarını duyurdu. MEA Başkanı Muhammed el Hut, ajansa yaptığı açıklamada, "Şu an için durduruyoruz. Sorun çözülene kadar, son uçuş 29'unda" dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV