banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

"Türkiye'den kalkan ABD uçakları Suriye'yi vurdu"

İncirlik'ten ilk kez pazar günü bomba yüklü olarak kalkan ancak bomba bırakmadan dönen predator, bugün Suriye'de ilk atışını yaptı.

05 Ağustos 2015 Çarşamba 20:31
banner229
"Türkiye'den kalkan ABD uçakları Suriye'yi vurdu"
İncirlik'ten ilk kez pazar günü bomba yüklü olarak kalkan ancak bomba bırakmadan dönen predator, bugün Suriye'de ilk atışını yaptı.

IŞİD'e karşı koalisyon ülkelerinin Türkiye'deki üsleri de kullanmasıyla ilgili anlaşmanın ardından, bugünkü gelişmeyle ilgili olarak yapılan açıklamalara göre İncirlik'ten kalkan uçaklar ilk kez bu çerçevede görev yaptı. İncirlik hava üssünde bugün saat 15.00'a kadar fazla bir hareketlilik gözlenmemekle birlikte 15.30'dan itibaren uçakların kalkışı izlendi.

Bu arada ABD ile varılan anlaşma çerçevesinde Almanya'daki ABD Hava Kuvvetlerine ait 480'inci Filo uçaklarının da her
an İncirlik Hava Üssü'ne gelebileceği belirtiliyor.

Oto Servis

ABD Savunma Bakanlığı'ndan, Suriye'ye saldırı açıklaması

ABD Savunma Bakanlığı, İncirlik Üssü'den havalanan silahlı bir insansız hava aracının Suriye'ye saldırı düzenlediğini açıkladı. Savunma Bakanlığı yetkilileri, hava saldırısının terör örgütü IŞİD'e yönelik saldırı amaçlı mı yoksa Suriyeli muhalifleri korumaya yönelik olarak Al Nusra örgütüne karşı savunma amaçlı mı olduğu konusunda bilgi vermedi. Yetkililer, İncirlik Üssü'nde konuşlanan Amerikan jetlerinin, şimdilik Türkiye dışında uçuş yapmadıklarını da bildirdi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV