banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Üniversiteler Berkin Elvan için ayakta, ODTÜ karıştı

Gezi eylemlerinde başına gaz fişeği isabet eden ve 269 gün sonra yaşamını yitiren Berkin Elvan için tüm yurtta eylem var.

11 Mart 2014 Salı 17:07
Üniversiteler Berkin Elvan için ayakta, ODTÜ karıştı
banner229
Üniversiteler Berkin Elvan için ayakta, ODTÜ karıştı
Gezi eylemlerinde başına gaz fişeği isabet eden ve 269 gün sonra yaşamını yitiren Berkin Elvan için tüm yurtta eylem var.

Aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir ve Bolu da bulunduğu birçok ilde eylemler yapıldı. İstanbul Taksim Meydanı kapatıldı, üniversiteler ayakta. Bu eylemlerden biri de Ankara'da ODTÜ'de. ODTÜ'de öğrenciler dersleri boykot etti ve kent merkezine doğru yürümeye başladı.

Eskişehir yolu üzerine çıkıp trafiği kapatarak yürüyüşünü sürdüren kalabalık bir süre sonra polislerin engeli ile karşılaştı. Yürüyüş yapan kalabalık, TOMA araçlarından tazyikli su ve biber gazı sıkılarak engellenmeye çalışıldı.

Şu anda binlerce ODTÜ'lü yürüyüşünedeniyle gerginlik devam ediyor.


ODTÜ'den Kızılay'a yürümek isteyen kalabalık gruba polis Eskişehir Yolu'nda müdahale etti.Müdahale sırasında bir kız öğrenci gaz fişeğiyle yaralandı.
GAZ FİŞEKLERİ ATILIYOR

Polis müdahalesinin ardından bir kısmı ODTÜ kampüsüne çekilen öğrencilere müdahale sürüyor. Bir polis helikopterinin de katıldığı müdahalede TOMA ve akrepler kullanılıyor.
ODTÜ'nün A1 kapısından kampüs içerisine su sıkan çevik kuvvet ekipleri, ormanlık araziye gaz fişekleri atıyor. Öğrenciler yaklaşık 700 metre kadar ilerleyebildi. ODTÜ yerleşkesinin A1 kapısında gerginlik sürüyor.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE GERGİNLİK

Berkin Elvan için Kocaeli Üniversitesi Umuttepe kampüsünde protesto gösterisi yapan yaklaşık 400 öğrenci rektörlük binasına girmek istedi. Özel güvenlik görevlileri binaya girmek isteyen öğrencilere engel olmak isteyince gerginlik çıktı. Olay yerine çağrılan çevik kuvvet ekipleri öğrencileri gaz ve cop kullanarak dağıtmaya çalışırken öğrenciler polise taşlarla karşılık verdi. Gerginlik sürüyor.
TAKSİM MEYDANI DA KAPATILDI

Berkin Elvan'ın hayatını kaybetmesinin ardından, Taksim'de toplanma çağrısı yapıldı. Taksim Meydanı kapatıldı, güvenlik önlemleri artırıldı.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV