banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
26 Nisan 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Uyum yasalarına makul ölçüde destek vereceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AK Parti’nin gönderdiği iç tüzük çalışmasını değerlendiriyoruz.

29 Haziran 2017 Perşembe 17:34
Uyum yasalarına makul ölçüde destek vereceğiz
banner311
Uyum yasalarına makul ölçüde destek vereceğiz
Beylikdüzü Tabela

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “AK Parti’nin gönderdiği iç tüzük çalışmasını değerlendiriyoruz. Değerlendirme sonrası uyum yasalarına makul ölçüde destek verilecek” dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Meclis iç tüzüğünün değiştirilmesi konusunda çağrıda bulunmuş ve AK parti adımlarını hızlandırmıştı. Hazırlanan mini bir değişiklik paketinin MHP'ye sunulacağı açıklanırken, MHP ile yapılan istişare sonucunda iç tüzük teklifine son şeklin verileceği belirtildi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iç tüzük çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

AK Parti tarafından gönderilen iç tüzük çalışmasını değerlendirdiklerini ifade eden Bahçeli, "Değerlendirme sonrasında uyum yasalarına makul ölçüde destek verilecek" dedi.

AK PARTİ ADIMLARINI HIZLANDIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın değiştirilmesi çağrısı yaptığı Meclis iç tüzüğü konusunda, AK Parti adımlarını hızlandırdı.

Hazırlanan mini bir değişiklik paketi MHP’ye sunulacak. MHP ile yapılan istişare sonucunda iç tüzük teklifine 

son şekli verilecek. İç tüzük çalışmalarını AK Parti adına Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP adına Grup Başkanvekili Erkan Akçay yürütüyor. İki isim 15 Temmuz’a kadar iç tüzük çalışmalarına devam edecek. MHP, hazırladığı iç tüzük taslağını AK Parti’ye verecek. İki partinin uzlaşması durumunda 15 Temmuz’da Meclis açıldıktan sonra bazı iç tüzük maddelerinin değiştirilmesi planlanıyor.

MECLİS HIZLANACAK

AK Parti ve MHP iç tüzükte yapılacak değişiklikler konusunda uzlaşırsa, teklif TBMM Başkanlığı’na sunulup süreç işletilecek. AK Parti, MHP’nin isteği üzerine dar kapsamlı bir değişiklik hazırladı. AK Parti özellikle TBMM Genel Kurulu’nda her gün grup önerileri üzerindeki konuşmalar ve tartışmalar nedeniyle bir türlü gündeme geçilememesini ortadan kaldıracak tedbirleri tartışıyor. Öneriler arasında, grup önerileri üzerinde sadece öneriyi veren partiye konuşma hakkı tanınması, yasa maddeleri ve önergeler üzerindeki konuşma sürelerinin kısaltılması gibi düzenlemeler yer alıyor.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV