banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yarın hangi illerde okul tatil?

Yoğun kar yağışının ardından İstanbul'da veli öğrenciler 'Yarın (Pazartesi) okullar tatil mi sorusunu soruyor.

08 Ocak 2017 Pazar 13:24
Yarın hangi illerde okul tatil?
banner299
Yarın hangi illerde okul tatil?
Yoğun kar yağışının ardından İstanbul'da veli öğrenciler 'Yarın (Pazartesi) okullar tatil mi sorusunu soruyor. İstanbul Valiliği henüz bir açıklama yapmadı. Yağışların yarın da sürmesi bekleniyor. Bursa Valiliği ise yarın okulların tatil edildiğini açıkladı. Düzce'nin Akçakoca ilçesinde de yarın okullar tatil.
İstanbul'da Cuma akşamı başlayan yoğun kar yağışı bu gece etkisini yitirdi. Kar yağışı hafif şekilde devam ederken tatil haberi bekleyen öğrenciler, "İstanbul’da 9 Ocak Pazartesi günü - yarın okullar tatil edilecek mi?' sorusunu soruyor. Öğrenci ve velilerin gözü İstanbul Valiliği'nde... Valilik henüz tatil kararıyla ilgili bir açıklama yapmadı. Karayolları ekipleri ise buzlanmaya karşı yollarda tuzlama çalışması yaptı. İstanbul'da ara sokaklarda buzlanma ve sürücülerin sıkıntı yaşadığı görülüyor. Kar yağışının İstanbul'da aralıklarla çarşamba gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Çarşamba ve perşembe günler ise karla karışık yağmur görüleceği tahmin ediliyor.  Edirne, Kırklareli, Tekirdağ'da da kar yağışı cuma gününe kadar devam edecek. 
İstanbul'da sabah kar kalınlığı 08.00 itibarıyla Çatalca Subaşı mevkinde 110, Arnavutköy'de 60-65, Büyükçekmece ve Sultangazi'de 55-60, Uğur Mumcu, Bahçelievler, Küçükçekmece'de 25, Kadıköy, Üsküdar, Beşiktaş ile Bakırköy'de 15-18 santimetre olarak ölçüldü. Meteorolojiden Edirne, Kırklareli, Tekirdağ için de uyarılar var. 

ÇATALCA'DA 110 CM ÖLÇÜLDÜ

İstanbul'da bu sabah 08.00 itibarıyla kar kalınlığı, Çatalca Subaşı mevkinde 110, Arnavutköy'de 60-65, Büyükçekmece ve Sultangazi'de 55-60, Başakşehir, Esenyurt, Beylikdüzü, Gaziosmanpaşa'da 45-50, Ağva-Teke, Beykoz, Sarıyer ile Zekeriyaköy'de 40, Alemdağ, Ömerli, Alibeyköy, Kağıthane, Maslak'da 30-35, Uğur Mumcu, Bahçelievler, Küçükçekmece'de 25, Çekmeköy, Ümraniye ve Sancaktepe'de 20, Ataşehir, Maltepe, Kadıköy, Üsküdar, Şile, Beşiktaş ile Bakırköy'de 15-18, Pendik, Kartal ve Tuzla'da da 10 santimetre olarak ölçüldü. Kar yağışı Anadolu Yakasında etkili olmak üzere kent genelinde aralıklarla devam ediyor.

BURSA'DA YAKIN OKULLAR TATİL Mİ?

Bursa Valiliği, beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların tatil edildiğini açıkladı.  Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, il genelindeki tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır" denildi.Öte yandan meteoroloji yetkilileri, Bursa'da gece sıcaklığın -10 dereceye kadar düşeceğini belirterek, don olaylarına karşı vatandaşları tedbirli olunması konusunda uyardı.

AKÇAKOCA'DA OKULLAR TATİL

Düzce Akçakoca'yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil edildi. Akçakoca'da etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi. Akçakoca Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, pazartesi günü kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akçakoca Hıfzıssıhha kararıyla okullar tatil edildi. Ayrıca, hamile, engelli memurlar idari izinli sayılacak.

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL OLUR MU?

İstanbul'da öğrenciler ise 'Yarın İstanbul'da okullar tatil olacak mı?' sorusunun yanıtını arıyor. Bu konuyla ilgili valilikten henüz açıklama yok. 
Afet Yönetimi Uzmanı Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu dün şunları söylemişti: Kar yağışı bu geceye doğru İstanbul'da etkisini kaybedecek, yarın (bugün) tekrar hafif artış var, fakat doğuya çekilmesi ve havanın açmasıyla yerdeki kar buza dönüşecek. Problem ara sokaklarda. İlçe belediyeleri üzerine düşeni yapıp kendi yollarını temizlemeli. Herkesin büyükşehir belediyesinin arkasına sığınmaması gerekiyor. Normalde tatil olmaması lazım ama herkes üzerine düşeni yapmazsa okullar tatil edilebilir, tabii karar yetkili mercilerde.I İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

TWITTER'DAN İSTANBUL VALİSİNE MESAJ YAĞIYOR

PelinSVRN @pelin_savran: Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle öğrenciler açısından riskli olacağından 9 Ocak günü tatil yapılmalıdır. @vasipsahin Ödevler de çok...

İrem Polat ‏@irempltirem @vasipsahin Vasip Bey bugün tatil yapmanın tam sırası..

emrcaydn ‏@emrcaydn  @vasipsahin et artık okulu tatil hala kar yağıyor caddeler açık sadece geri kalan yollar felç lütfen tatil yap...

Münevver ‏@Mnevver3442  

@vasipsahin 9 ocak tatil olsun zaten çok soğuk ve 40cm

İlknur ‏@Leedng8  

Dün 7 saat elektrik yoktu dersimi çalışamadım okul tatil olmalı @vasipsahin

muhammed sefa ünlü ‏@sefau2323  

@vasipsahin 9 ocak pazartesi günü okullar tatil olsun ne olur vasip şahin❤️

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV