banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

06 Mayıs 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Yolsuzlukla Mücadele Ankara’da Konuşuldu!

Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Birleşmiş Milletler Kalkınma Program mukim temsilcisi Shahid NAJAM, Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus ARICI katılımları ile Yolsuzlukla Mücadele Ankara’da Konuşuldu.

07 Aralık 2012 Cuma 14:53
Yolsuzlukla Mücadele Ankara’da Konuşuldu!
banner322
Yolsuzlukla Mücadele Ankara’da Konuşuldu!

Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Birleşmiş Milletler Kalkınma Program mukim temsilcisi Shahid NAJAM, Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı Yunus ARICI katılımları ile Yolsuzlukla Mücadele Ankara’da Konuşuldu.

Bölgemizden Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği Başkanı Ece SOYSEV, AB Hibeleri Uzmanı Engin SEVİNÇ, Büyük Haber Gazetesi Sahibi Yazı İşler Müdürü Adnan EREN, Başbakanlık Teftiş Kurulu ve Birleşmiş Milletler UNDP davetlisi olarak Ankara’ ya davet edildiler. Konferans ve yapılan görüşmeler de Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele derneğinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan yetkililer, Yolsuzlukla Mücadele de böyle bir derneğin ne kadar etkin olduğunu ve STK olarak çok büyük işlerin üzerine gidilmesi gerekildiğini ve Yolsuzlukla Mücadele adına her zaman yanınızdayız dediler.

Başbakanlık Teftiş Kurulu ve Birleşmiş Milletler UNDP Birlikte “
Güçlendirilmiş Bütünlük Sistemleri için Şeffaflık ve Hesap Verebilirliğin Geliştirilmesi Uluslararası Konferansı, 5-6 Aralık 2012, Ankara Sheraton Otel Konferans salonunda yapıldı. Türkiye’de Ulusal Yolsuzlukla Mücadele Stratejisinin Etkin Bir Şekilde Uygulanmasına Destek Projesi kapsamında yapılan konferans Uluslar arası katılımcıların ve Yolsuzlukla Mücadele edilmesini sağlayan kurumların yetkilileri ile yoğun katılım yaşandı.

Birleşmiş Milletler UNDP yetkilileri artık Türkiye’de Yolsuzlukla Mücadele Kapsamında, Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği Başkanı Ece SOYSEV’e  artık birlikte çalışacağız yapmış olduğunuz projeleriniz bizlere katacağınız katkılardan dolayı hep yanınızda birlikte olmak istiyoruz dediler.

Yolsuzluk ve Haksızlıklara Karşı Mücadele Derneği’ne büyük ilgi gösterilen konferans da.Uzmanların ve uluslararası katılımcıların kendi ülkelerinde yaşadıkları deneyimlerinin paylaşımı ile son buldu.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV