banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Zekeriya Öz ve Celal Kara Ermenistan'da

Artvin Valisi Kemal Cirit, eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın Gürcistan üzerinden Ermenistan'a geçtiklerinin tespit edildiğini bildirdi.

11 Ağustos 2015 Salı 15:51
Zekeriya Öz ve Celal Kara Ermenistan'da
banner291
Zekeriya Öz ve Celal Kara Ermenistan'da
Artvin Valisi Kemal Cirit, eski savcılar Zekeriya Öz ile Celal Kara'nın Gürcistan üzerinden Ermenistan'a geçtiklerinin tespit edildiğini bildirdi.

Oto Servis

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcıvekili Ömer Faruk Aydıner, şüphelilerin, "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ile "Cebir, şiddet kullanarak Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya, görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs etmek" suçlarını işlediklerine dair kuvvetli suç şüphesinin varlığını gösteren somut delillerin oluştuğunu, savcılarla ilgili "örgüt kurma" suçlamalarının yer aldığını belirterek, gereğinin yapılması için Bakırköy 2. Ağır Ceza Mahkemesinden bu kişilerin tutuklanma amacıyla yakalanmalarına
karar verilmesini talep etmişti.

Talepleri ve delilleri değerlendiren mahkeme de eski savcılar Öz, Kara ve Yüzgeç ile ilgili tutuklanmaları amacıyla yakalama kararı çıkarılmasına oybirliğiyle karar vermişti. (AA)

MEHMET YÜZGEÇ HER YERDE ARANIYOR

Öz ve Kara ile birlikte aynı gerekçe ile hakkında tutuklama talepli yakalama kararı çıkarılan Mehmet Yüzgeç’in ise, karardan sonra cep telefonunu bırakarak ayrıldığı ancak Türkiye’yi terk edip etmediği konusunda somut bir bilgiye ulaşılamadığı öğrenildi.

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı, Terörle Mücadele Şubesi’ne yazı yazarak Yüzgeç’in yakalanması amacıyla çalışma başlattığı belirtildi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV