banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

HALEP SERAP PETROL KEBAP

20 Aralık 2016, 22:42

HALEP SERAP PETROL KEBAP

 Halep’e saldıran leş kargalarının nihai amaçlarını araştırma inceleme kurulu olmaktan usanan bıkan halkımız,  beyin algılama merkezlerinde nihai istasyona vardılar ve bir karara varmak durumuna geldiler. Şu son dönemde cozutan Beşşar ve avarelerinin, Rusya, Şii milisler ve onların uşaklarının cinnet geçirmişçesine yaptıkları kıyımlarına karşın sükutu hayale uğrayan mazlum Halep halkı da yalnızlıklarını Allah’a şikayet ettiler.

Nerede bu Müslüman devletleri? Neden bizi cayır cayır yakan Beşşar’ı durduracak bir el yardımımıza yeltenmiyor? Dünya bu kadar aciz mi kaldı? Biz burada Beşşar’ın mezbahasında kıyıma uğrarken, üstümüzden hava bombardımanlarına maruz kalırken Unesco görme duyularını mı kaybetti? Birleşmiş Milletler İnsan Komisyonu üyelerinin beyinlerine felç mi indi? Dünya İnsan Hakları Savunucuları, Barış Havarileri, Evrensel Deyimlerin Kurucu Profesör Zevatları eizimer hastalığına mı yakalandılar? İran İslam Cumhuriyeti’nin özünde okuduğu ayetler hafızalarından kayıp mı oldu? “İnnemel mu’minune ihvatun” ayeti Suudi Arabistan Ulemasının Kitaplarından mı silindi? Ne oldu size ey Arap Krallık sakinleri? Kur’an Kari’ lerinizle boy gösterdiğiniz meclislerinizde övündüğünüz “Müslümanlık” vasıflarınızın gidişatı mı değişti? Trendinizin şaftı mı kaydı Ey Ehl-i Sünnet ve-l Cemaat takipçileri?

Nerdesiniz yahu? Nerde fetva-yı şahaneleriniz? Nerde o iman dolu göğsünüzün birikintileri? Ey İran’lı Mollalar? Nerde ahkam-ı aliye’leriniz? Mazlumun sesini duymamaya mı çalışıyorsunuz postlarınızın üstünde? “Summun bukmun umyun fehum la yerciun” “Onlar sağırdırlar, kördürler, onlar (hakkı) anlamazlar.”ayetinin muhatabı olmaya mı çalışıyorsunuz?

Hadi Batı’yı anladık…Dinleri başka…(Aslında dinleri tahrif edilmiş olsa da onlara böyle zulmetme insiyatifi vermiyor ) ama, gavur işte başka ne beklenir onlardan. Ne derdi rahmetli Erbakan Hocamız: “Batı dediğin aygır ata benzer. Ehlileşmemiş, önüne gelene çifte atar, zulmeder. Neden çünkü o, henüz İslam medeniyeti ile tanışmamış, ehilleşmemiş, terbiye edilmemiş. Nefsi emaresinin emrinde. Dizginlenmemiş. Heva ve isteklerine gem vurmayı öğrenememiş. “ Aslen bunların bu zavallı hali de senin suçun ey Müslüman derdi rahmetli hocamız ardından. Çünkü sen güzel çalışsaydın İslam’ın mütebelliği olarak, güzel örnek olsaydın çevrende…O zaman, onlar da düzelirlerdi, islah olurlardı. İslam’ın model yaşayıcıları olabilseydi Müslümanlar hakkıyla eda edebilselerdi o güzelim ayetlerin, hadislerin dünya zalimlerin at oynattığı harabe bir cehennem olur muydu?

Düşmanı tanıdık bunda sorun yok. Amacı da belli.  Gün gibi ortada. Adamlar işkembelerini daha fazla doldurma çabasındalar. İslam topraklarında taş üstünde taş koymamaya ahdetmişler. Amaçlarını Sam amcaları çizmiş, Emmaunel Karason Ağabeyleri belirlemiş.  Büyük İsrail sevdasında hepsi de. Programlanmışlar hedefe kilitlenmişler… Halep’in tarihi misyonundan, kültürel ağırlığından, Müslüman aleminin manevi nemalanmasından ve maddi (petrol) kaynaklarından rahatsız olanların bu işi seraba çevirme girişimleri bunlar. Onların, biz varken refah içinde yaşamak bir avuç Suriye halkına düşmeyecek, demesi bundan. Biz bunu anlıyoruz da…Müslümanların bu zulmü anlayışla karşılamasına yüksünüyoruz, sinirlerimiz harap oluyor. Adamın çıkarı var ondan…Ya da bana ne bana değmeyen yılan… veya biz kendi alemimizde rahatız ya boş ver…” manasında kayıtsız kalmaları bizi acıtıyor…Hele birde milislerini Beşşar’a yardıma yollayanlar yok mu? Vallahi Allah’ın laneti onlara yağar yağacaktır böyle umuyoruz. Halep için duaya devam diyoruz…Ela inne nasrallahi karib…Biliniz ki Allah’ın yardımı yakındır.” Ayetinin tecelli etmesini bekliyoruz.             

Ayşe Ciplioğlu Kaş

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV