banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

BEYLİKDÜZÜ BARINAĞI REZALETİ!

Beylikdüzü Belediyesi Kendisi lüks içinde yaşarken, sorumlu olduğu Barınaktaki bakıma muhtaç hayvanlar ıslatılmış ekmek yiyor, farelerle içiçe yaşıyor, yağmurda ıslanmış zeminde yatıyor.Barınak Müdürü bakın neler yaptırıyor...

16 Kasım 2017 Perşembe 23:24
BEYLİKDÜZÜ BARINAĞI REZALETİ!
banner311
BEYLİKDÜZÜ BARINAĞI REZALETİ!

Beylikdüzü Belediyesi Kendisi lüks içinde yaşarken, sorumlu olduğu Barınaktaki bakıma muhtaç hayvanlar ıslatılmış ekmek yiyor, farelerle içiçe yaşıyor, yağmurda ıslanmış zeminde yatıyor.


PİTBULLARI KAVGA ETTİRİYORLAR!

Bir çok hayvan uyuz ve yara bere içinde kafeslerde bekletiliyor. Barınaktaki işçiler orda hayatını sürdüren Pitbulların tam ortasına bir kap yemek koyarak birbirine düşürüp kavga etmesini zevkle izliyor.
Geçtiğimiz yıl Bizim açtığımız Barınak ile "Avrupa standartlarına" geldik dediler.. Ancak görünen o ki son bir yılda gittikçe kötüleşmeye başlamış durumdalar.


PİTBULLARI KAVGA ETTİRİYORLAR!

HAYVANLARA ISLATILMIŞ EKMEK YEDİRİYORLAR!

HAYVANLARIN İÇLER ACISI DURUMU!

HAYVANLAR YAĞMURDA ISLANMIŞ ZEMNDE YATIYOR!


HAYVAN SEVERLER BU GÖRÜNTÜLERE TEPKİ GÖSTERECEKLER!
PEKİ SORALIM BEYLİKDÜZÜ BARINAĞI ÖDENEĞİ NEDİR?
BU ÖDENEK NEREYE HANGİ AMAÇLARA HARCANMIŞTIR!
BARINAKTA PİTBULLAR KAYBOLMUŞMUDUR?
ÇOK YAKINDA....

şok video







BARINAK SERVİS ÇEKTİRMEYE BAŞLADI!

Beylikdüzü Belediyesi Veteriner Müdürü Ertuğrul Tuncel. Belediyeye ait olan ve Resmi İşlerde kullanılmak üzere kendi birimine verilen iki adet arabayı kendi özel işlerinde kullanıyor. BEYLİKDÜZÜ BARINAĞI REZALETİ! Hayvaların hali ise video haberimizde.


RESMİ HİZMETE MAHSUSTUR!

Her gün Belediye çalışanı olan bir işçisini, iş saatleri içinde Kızının okuluna gönderip, okuldan aldırıp evine kadar bırakıyor. Üstelik bu resmi hizmete mahsustur yazısı taşıyan araçların Bölge dışına çıkması kanunen yasak olmasına rağmen. Ancak bu uygulamayı hiçe sayan Müdür, servis parası vermemek için, aracı hem de resmi iş saatleri içinde bölgesi dışında bulunan Büyükçekmece deki özel bir koleje gönderiyor.

SERVİS HİZMETİNDEN TEK MÜDÜR YAKINLARI FAYDALANIYOR!

Resmi çalışma saatinin 17:00 bitmesi gereken belediye çalışanı saat 14:00 ve 17:00 arasını Ertuğrul Tuncel'in kızını getir götür yapmakla geçiriyor. Tıpkı özel şöförü gibi eşyasını taşıyıp, kapısını açtırıyor. Yani bizim ödediğimiz vergilerle, kızının özel taşımacılığını yaptırıyor. Servis parası vermemek için harcanan benzinde Belediyenin kasasından çıkıyor..

Şok video


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 10 yorum mevcut

    • Elif kotan 4 yıl önce yorumlandı

      Bende bir hayvansever ve beslediğim baktığım bir hayvanım var. Ve beylikdüzü barınağına bizzat kedi kısırlaştırmaya götürdüm ve bilmeden başka bölge oldugunu öğrendik buna rağmen müdürleri geri çevirmedi beni ve hayvanı. Operasyon sürecinde ise yüzlerce kez aradım ve hep ilgilenip beni sakinleştirdi ler. Tek sıkıntı kendi içlerinde alt us ilişkisidir personeller çok hantal kediyi getirmeleri için üstleri tarafından defalarca aranıp yarım saate anca getirdiler. Kedi de sonrasında erkek kedi operasyon yerinde iltihap oldu ama buda çok normal insan ameliyatında bile olası durum ben teşekkür ediyorum yine de. Gözümün görmediği yanlışları da var ise Allah ile aralarında bu vicdan işidir rabbim herkese hakkını verir.

    • Leyla 6 yıl önce yorumlandı

      Bu ne rezalet yazık . Bu hayvanların dili yok ki anlatsin.muhalifmis ne muhalifi goruntuler ortada . Ya mudurun barinak parasini ozel islerine kullanmasi. Ona bir cvp yok. Hayvanseverleri müdahaleye davet ediyorum.

    • sultan 6 yıl önce yorumlandı

      tugay isimli şahıs vermiş veriştirmiş takmış takıştırmış. arkadaş daha neler görelim ilk defa bu haberden sonra o hayvanlara yemek verildi haberin yoktur sen sadece barınağa gidip izlemişsin tüm hayvan severler bu habere seviniyor birde bizim verdiğimiz vergilerle müdür beyin makam arabası keyfine ne diyeceksiniz irdeleyip iyi izleyin videoları gazetecilerden allah razı olsun onlarda olmasa gerçekleri göremeyeceğiz. gazeteciyi aradım tşk ettim çok delikanlı biri bu büyük haber sahibi elindeki videoların hepsini yayınlarsa utanırsınız bence en iyisi barınağa sahip çıkalım yoksa o videolar patlayacak başkan görevlerini yapmayanları görevden alsın rant kesilsin kimler yiyorsa kursağında kalsın demi tugay bey..

    • Tugay 6 yıl önce yorumlandı

      Karalama kampanyasına devam edin. Başarılı olamayacaksınız. Dilediğiniz zaman gidin doğru düzgün barınak nasıl olmalıymış görün. Hayvan kavga etmiş fare varmış diye yazıyorsunuz. Farenin olmadığı barınak mı var? Bugün gidin besi çiftliklerine, sütünü içtiğiniz ineklerin beslendiği yerlere. Oralarda da, fareler cirit atıyor. Gidin köylerdeki ahırlara ağıllara dev gibi fareler vardır. Akp li belediyelere ait barınaklardaki fareleride paylaşın. Gelelim hayvanların kavga etmesine birbirine saldırmasına. İnsanlar birbiriyle kavga ederken, birbirini öldürürken, hayvanların uslu uslu oturmasını mı bekliyorsunuz? Doğası gereği barınak veya dışında, hem köpeklerin, hem kedilerin birbirlerine saldırdığına sürekli şahit oluyoruz. Hayvan ölmez mi? Ne kadar iyi bakarsanız bakın, insanda kendisine ne kadar iyi bakarsa baksın zaman zaman hastalanıp ölen yakınlarımıza şahit olmuyormuyuz? Çocuğunuz ölebilir, anneniz babanız ölebilir. Fakat bu ölümler sizin onlara kötü davrandığınız yada bakmadığınız anlamına gelmez. Bu yazdıklarımı umarım yayınlarsınız ve umarım bir haberi yapmadan önce doğruluğunu ve haber niteliği taşıyıp taşımadığını dikkatle değerlendirirsiniz.

    • eylül emel duyar 6 yıl önce yorumlandı

      evet çok kötü görüntüleri bende bu gün bir arkadaşımda izledim adam çekmiş barınağın o halini görseniz habere yalan demezsiniz o yüzden bu devirde babana bile güvenme demişler çok yakında bu görüntüler hayvan severleri ayaklandırmaya yeter sahte görüntü pozlarda değil...

    TÜM YORUMLAR
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV