banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Adli Yargıyı Etkilme Soruşturması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen adil yargılamayı etkileme soruşturması kapsamında gözaltına alınan 22 kişi adliyeye sevk edildi.

09 Kasım 2012 Cuma 10:57
Adli Yargıyı Etkilme Soruşturması
banner264
Adli Yargıyı Etkilme Soruşturması

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen adil yargılamayı etkileme soruşturması kapsamında gözaltına alınan 22 kişi adliyeye sevk edildi. Soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde Küçükçekmece, Bakırköy ve Büyükçekmece Adliyelerinde operasyon yapılmıştı.

Yapılan operasyonlarda adliyelerde görevli bir çok memur ile 3 avukatın da aralarında bulunduğu 39 kişi gözaltına alınmıştı. Rüşvet ve şantaj yöntemleriyle yargıyı etkilemeye çalıştıkları bu amaçla şebeke kurdukları ileri sürülen kişilerin ev ve iş yerlerinde aramalar yapılmıştı. Yapılan aramalarda, 5 tabanca ele geçirilmişti. Polisin söz konusu organizasyonu Ergenekon operasyonları sırasında belirlediği, bunu ayrı bir soruşturmaya dönüştürerek

hedefteki kişileri 2 yıldır takip edildiği öğrenilmişti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’ndeki sorguları tamamlanan 22 şüpheli sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi.

Burada sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra ifadeleri alınmak üzere savcılık katına çıkarıldı. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV