banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Cezaevinden izin aldığı gün öldürüldü

İstanbul Avcılar'da Tropicano ile Barınak kafenin sahipleri, rekabet yüzünden birbirlerine girdi.

02 Temmuz 2011 Cumartesi 15:47
Cezaevinden izin aldığı gün öldürüldü
banner263
Cezaevinden izin aldığı gün öldürüldü

İstanbul Avcılar'da Tropicano ile Barınak kafenin sahipleri, rekabet yüzünden birbirlerine girdi.

Sahiplerinin yanısıra personel de tabancalarını çekince ortalık kan gölüne döndü. Cinayet suçundan Konya'daki bir cezaevinde yatan ve izin alarak önceki gün Avcılar'a geldiği iddia edilen Barınak'ın işletmecisinin yeğeni 30 yaşındaki Abbas Özcan kalbine isabet eden kurşunla öldü.

Tropicano'nun sahibi aynı zamanda Avcılar Spor Kulübü'nün eski Başkanı Gülhan Karakaya, Bakırköy Özel Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Diğer 4 yaralının da Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi sürüyor. Polisin olayla ilgili 3 tabanca, 3 pala ele geçirdiği ve 11 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

Avcılar Sadık Ahmet Caddesi önceki akşam 19.30'da silahlı saldırıya sahne oldu. Tropicano cafe barın sahibi Gülhan Karakaya ile Barınak Cafe Bar'ı bir süre önce satın alanlar arasındaki rakabette, kan aktı. Edinilen bilgiye göre kanlı olayın başlangıcını her 2 mekanın adamlarının sürekli mekanlarından havaya ateş açması tetikledi. Birbirlerine gözdağı vermek için silahlarını ateşleyenler arasında gerilim her geçen gün artarak büyüdü. Barınak Bar'ın otoparkçısına Tropicano'nnun elemanları "niye ters ters bakıyorsun" diyerek tartışmaya başladı.

Tartışma her iki mekanın personeli ve sahiplerinin de dahil olmasıyla büyüdü. Bu sırada bellerindeki silahları çeken gruplar birbirlerinin üzerine kurşun yağdırmaya başladı. Ortalık kısa sürede kan gölüne döndü. Cinayet suçundan cezasını çektiği Konya'daki cezaevinden izin alarak İstanbul'un Avcılar İlçesi'nde dayısının yanına gelen Abbas Özcan ağır, Gülhan Karakaya, Fevzi Ulaş, Hasan Yüksel, Seyfi Altun ve Erdinç Erişkin hafif yaralandı.

Avcılar Özel Medikana Haspital'a kaldırılan Abbas Özcan doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ayağından kurşunlanan Fevzi Ulaş da aynı hastanede ameliyata alındı.

Avcılar Spor Kulübü'nün eski Başkanı aynı zamanda Tropicano cafe barın sahibi Gülhan Karakaya, Bakırköy Özel Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Omzundan yaralanan Seyfi Altun, ayağından kurşunlanan Hasan Yüksel ve karnına isabet eden kurşunla kanlar içersinde yere yığılan Erdinç Erişkin de Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavilerine başlandı. Doktorlar, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı.

Polis olayla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlattı. Kurşunlama olayını duyarak hastaneye akın edenlere polis GBT sorgusu yaptı. Avcılar Özel Medikana Haspital'ın çevresindeki güvenlik kamera kayıtlarına el koydu. Çatışma ile ilgili polis 11 kişiyi gözaltına alırken, 3 tabanca ve 3 pala ele geçirildi
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV