banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Avcılara Siyaset Bilimci Muhammed Sinan Baykiz Aday

Milli Yol Partisinin Avcılar Belediye Başkan Adayı iş insanı Siyaset Bilimci Muhammed Sinan Baykiz oldu.

10 Mart 2024 Pazar 17:20
Avcılara Siyaset Bilimci Muhammed Sinan Baykiz Aday
banner266
Avcılara Siyaset Bilimci Muhammed Sinan Baykiz Aday

Milli Yol Partisinin Avcılar Belediye Başkan Adayı iş insanı Siyaset Bilimci Muhammed Sinan Baykiz oldu.

LED NEON

Avcılarda ses getiren "Muhammed Sinan Baykiz" avcılarda yaşayan özellikle gençlerin ilgisini çeken bir aday haline dönüştü duruşu vatandaşlarla olan diyaloğu ile ilgi odağı olan genç siyasetçi Türkiye siyaseti için gelecek nesillere umut olacak hareketleri ile siyasete yeni bir vizyon getirdi.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

14 Aralık 2021’de Remzi Çayır öncülüğünde Büyük Birlik Partisinden ayrılıp kurulan muhafazakâr parti Milli Yol Partisinin Avcılar Belediye Başkan Adayı Muhammed Sinan Baykiz genç seçmenlerle buluşmalarına devam ediyor.

Muhammed Sinan Baykiz adaylık sonrası şunları söyledi: “Kıymetli Avcılarlı hemşehrilerim güzel ilçemize gerçekten iyi bir hizmet bunun yanısıra  huzur, eşit ve adil bir hizmet vermek için Siyasette ve Belediyecilikte Genç bir nesil olarak iş başa düştü diyerek aday oldum. Çok kıymetli hemşehrilerime ellerimizi açarak sizler için,  hizmet için ve yaşanabilir bir Avcılar için tevekküllerinizi bekliyorum. Ahlaklı bir siyaset ve doğruluktan ayrılmadan bilgi, birikimim ve enerjimize güvenerek projelerimizle gençlerimizin geleceğine iyi zemin hazırlamak için şaibesiz, yalansız, ayırmadan kayırmadan ilçemizi bir yıl içinde azimli çalışmamızla kendimizi İspatlamamıza söz veriyorum saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” dedi.

Muhammed Sinan Baykiz Kimdir ?
10.06.1995 İstanbul doğumlu Aslen Karslıdır ilk ve orta öğrenimini istanbuda tamamlayıp sonrasında Eskişehir anadolu üniversitesi İktisat fakültesi siyaset Bilimi ve komu yönetimi mezunu ve Beykent Üniversitesi Mimari restorasyon bölümü mezundur. 
Dernek ve Vakıf kuruluşlarında aktif olarak bulunmuş olup Siyaset bilimi üzerine araştırmalar ve çalışmaların yanı sıra Şehir planlama ve yapı denetim alanların da iş tecrübeleri olmuştur.















Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV