banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Bahçeşehirliler sokakta iftar etti

Başakşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarına, Bahçeşehir 2. kısımdaki iki alanda kurduğu büyük iftar sofralarıyla devam etti.

10 Ağustos 2011 Çarşamba 00:43
Bahçeşehirliler sokakta iftar etti
banner265
Bahçeşehirliler sokakta iftar etti
Başakşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği sokak iftarlarına, Bahçeşehir 2. kısımdaki iki alanda kurduğu büyük iftar sofralarıyla devam etti. Bahçeşehir’deki iftarların ilkini Hoşdere İlköğretim Okulu bahçesinde düzenleyen Başakşehir Belediyesi, ikinci iftar sofrasını büyük bir katılımın olduğu Yürüyüş yolunda hazırladı. Hoşdere’deki sokak iftarında Belediye Başkan Mevlüt Uysal da hazır bulundu ve iftardan sonra bir konuşma yaptı.
Binlerce kişinin katıldığı Yürüyüş yolundaki iftarda ise, Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı. İftardan önce masaları tek tek dolaşıp vatandaşları selamlayan Harun Karaca ve Mevlüt Uysal, yemekten sonra da kısa birer selamlama konuşması yaptılar. Başkan Uysal, katılımlarından dolayı semt sakinlerine teşekkür ederken, Karaca da Bahçeşehirlilerle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 aboneol

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV