banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başakşehir Bayram Ediyor

Geçtiğimiz yıl kurban kesim ve satış alanındaki sistemli çalışmasıyla her kesimden takdir toplayan Başakşehir Belediyesi, bu yıl çalışmalarını daha da ileri taşıyarak vatandaşın hijyenik bir ortamda dini vecibesini yapması için her türlü imkânı hazırladı.

09 Kasım 2011 Çarşamba 22:49
Başakşehir Bayram Ediyor
banner263
Başakşehir Bayram Ediyor
Geçtiğimiz yıl kurban kesim ve satış alanındaki sistemli çalışmasıyla her kesimden takdir toplayan Başakşehir Belediyesi, bu yıl çalışmalarını daha da ileri taşıyarak vatandaşın hijyenik bir ortamda dini vecibesini yapması için her türlü imkânı hazırladı. Vatandaşlara önceden verilen sıra numarasına göre kesim işlemi yaptıran Belediye, bununla izdihamı ve gereksiz yığılmayı önlerken, bir taraftan da sırasını bekleyenlere bekleme salonlarında etli pilav ve ayrandan oluşan ikramlarda bulundu. 24 saat kamera sistemi ile gözetlenen kurban kesim tesislerinde Belediye birimleri bayram boyunca vatandaşa hizmet verecek.
Başakşehir 1. Etap Yürüyüş Yolu ve Bahçeşehir Gölet mevkii olmak üzere yaklaşık 26 bin m2’lik geniş bir alana kurulan iki alanda, toplam 139 adet büyük-küçükbaş hayvan çadırı, 10 adet kurban kesim yeri bulunuyor. Bölgede vatandaşların Kurban Bayramı günü sıkıntı yaşamaması için de 100 araçlık otopark oluşturuldu.
Modern kurban kesim ve satış alanında, kurban kesen vatandaşlar kadar kurban satıcıları için de rahat alanlar oluşturuldu. Başakşehir Belediyesi, çadırların içinde kurduğu ranzalardan, mescit, wc ve banyoya kadar satıcıların her türlü ihtiyacını düşündü.
Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, bayram namazından sonra, Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can ve diğer yetkililerle Başakşehir ve Bahçeşehir’deki kurban kesim alanlarını gezerek vatandaşlarla bayramlaştı. Uysal, geçtiğimiz yıla göre bir adım daha ileri giderek daha düzgün, daha konforlu ve hijyenik bir alan hazırlamaya çalıştıklarını, her yıl eksikliklerini not edip dersler çıkardıklarını dile getirdi. Mevlüt Uysal, kurban ibadetini ifa eden vatandaşlar ve kurban satıcıları için de her türlü rahat ortamı sağladıklarını belirtti. Bu yılki rağbete göre önümüzdeki yıl daha büyük bir alanda, daha kalabalık bir ekiple çalışmalarını yürüteceklerini belirten Uysal, İstanbul’un her yerinden kurban ibadetini yerine getirmek için ilçelerine ilgi olduğunu, bundan da memnuniyet duyduklarını söyledi.  

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: BaşakşehirBayram Ediyor

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV