banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başakşehir Kent Konseyi çalışmalara başladı

Konsey ilk projesinde; “Bağımlı Olma Özgür Ol” dedi…

27 Mart 2012 Salı 14:06
Başakşehir Kent Konseyi çalışmalara başladı
banner299
Başakşehir Kent Konseyi çalışmalara başladı
Konsey ilk projesinde; “Bağımlı Olma Özgür Ol” dedi…

Başakşehir’le ilgili ortak hedeflere ulaşma doğrultusunda, proje ve etkinlikleri yürütmek için oluşturulan Başakşehir Kent Konseyi, ilk önemli projesi ile kamuoyunun büyük ilgisini çekti.

Başakşehir Kaymakamlığı, Başakşehir Belediye Başkanlığı, Yeşilay Cemiyeti ile kentin yeni ve etkin organı Başakşehir Kent Konseyi’nin ortak çalışmaları sonucu gerçekleştirilen “Bağımlı Olma Özgür Ol” isimli etkinlik, Çınar Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyesi Av. Muammer Çınar, ”Vatandaşlarımızın talep ve tavsiyelerini kent meclisine taşımak, daha güzel bir gelecek tesis etmek amacı ile göreve iki proje ile başladık” diyerek, kent konseyi çalışmalarının başladığı müjdesini verdi.

Çınar açılış konuşmasında ilk etapta çağın vebası olarak adlandırılan ve gençleri tehdit eden bağımlılıkları geniş bir kapsamda anlatmak için programlar yaptıklarını, ikinci olarak da sağlıklı beslenme ve obezite ile mücadele konusunda bir proje oluşturduklarını anlattı.

Ardından kürsüye çıkan Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can “Sağlığın yitirilmeden önce değerinin anlaşılması gerektiği husussunu dile getirerek, Gençlerin bağımlılığa dönüşebilecek her türlü alışkanlıktan uzak durmalarını istedi. Can, “Biz kaya üzerine düşen damlalar gibi görevlerimizi yerine getireceğiz ve bu konuda da başarılı olacağız” dedi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Av. Muharrem Balcı görev yaptığı merkezde gördüğü acı manzarayı seyircilere aktarırken, zaman zaman hem duygulandı hem de sinirlendi. Balcı, ”8 yaşındaki bir çocuğun bağımlı olduğunu hiç gördünüz mü?” diye soran Balcı, “İnsanın en onurlu olduğu an bir başkası ile empati kurabildiği andır” diyerek, bağımlıları anlamanın önemli olduğunu ifade etti.

Kadiri Mutlak’ın insanların her zaman iyi olanı bulmasını istediğini, emanet olarak aldığımız hayatımızı doğru şekilde kullanmamız gerektiğine de vurgu yaptı.

Bilim tezleri, sporculuğu, müzik ile ilgisi ve karikatürleri ile renkli bir kişi olan Doç. Dr. Vehbi Altunçul da “Zararlı Alışkanlıklar ve Korunma yolları”konulu bir sunumla geceye katkıda bulundu. Başakşehir Gençlik Platformu’nun bağımlı olan bir gencin hayatını konu alan tiyatro oyunundan sonra gece sona erdi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Mehmet Yazıcı 7 yıl önce yorumlandı

      Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV