banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başakşehir Modern Pazarına Kavuştu

Başakşehir Belediyesi’nin semt pazarlarını modernleştirerek bir çatı altında toplamak, geleneksel alışveriş keyfini modern AVM konforuyla yaşatmak amacıyla inşa ettiği “Başakpazar Fuar ve Sergi Alanı”nın halk açılışı gerçekleştirildi.

27 Aralık 2011 Salı 14:01
Başakşehir Modern Pazarına Kavuştu
banner291
Başakşehir Modern Pazarına Kavuştu

Başakşehir Belediyesi’nin semt pazarlarını modernleştirerek bir çatı altında toplamak, geleneksel alışveriş keyfini modern AVM konforuyla yaşatmak amacıyla inşa ettiği “Başakpazar Fuar ve Sergi Alanı”nın halk açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda Başakşehirli katıldı. Harun Karaca ve Mevlüt Uysal, beraberindeki heyetle Başakpazar Fuar ve Sergi alanını dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Televizyonda yaptığı başarılı programlarla tanınan Murat Yeni de, açılışa katılan vatandaş ve esnaf ile sohbet etti, görüşlerini dinledi. Vatandaşlar, Başakpazar’ın ilk gününde bol bol alışveriş yaparken, Başakşehir Belediyesi’nin ikramlarının da tadına baktı.

Başakşehirli vatandaşların beğenisini kazanan pazaryeri birçok yeniliği de beraberinde getiriyor. Resmi açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Fuar ve Sergi alanı, gıdadan tekstile kadar geniş bir yelpazede hizmet verirken, çocuklar ve gençler için eğlence alanları, restorant ve cafeteryaları da bünyesinde barındırıyor.

Başakpazar açık alanlarda kurulan semt pazarlarında özellikle kötü hava koşulları, güvenlik, denetim vb. konulardan kaynaklanan mağduriyetleri çözüme kavuşturarak semt sakinlerine ferah, geniş, hijyenik, konforlu bir alışveriş ortamı sunarken, 1000’i aşkın güler yüzlü esnafı ile Avrupa'nın pazarcılık kültürünü Başakşehir’e taşıyor. 8.000 m2’lik alan üzerine kurulan, modern mimarisi ve çevreciliği ile göz dolduran Başakpazar; 450 araçlık kapalı, 150 araçlık açık otoparkı ve 295 araçlık esnaf otoparkı ile bölgenin trafiğini de rahatlatacak.


Hijyenik, konforlu, modern bir Pazar..

Market arabaları ile yorulmadan konforlu bir alışveriş ortamı sunan Başakpazar Fuar ve Sergi Alanı’nda, engelli vatandaşlar için özel olarak tasarlanmış rampa ve özel lavabolar da bulunuyor. 2 adet yürüyen merdiven ve 6 adet asansör ile katlar arasında ulaşım kolaylığı sağlayan Başakpazar, bay-bayan mescidi, sağlık sorunlarına anında müdahale edebilmek için sağlık kabini ve sağlık personeli ile tekstil katında doğru ürünü seçebilmek için deneme kabinleri de bulunuyor.
AVM mantığı ile işletilecek olan alan, pazaryerlerini bir üst boyuta taşıyarak “Fuar ve Sergi Alanı” olarak da hizmet verecek, seçilecek site yönetimi de oluşabilecek aksaklıkların çözümünde vatandaşa ve esnafa yardımcı olacak.
Açılışının ilk gününde yoğun ilgi gören Başakpazar Fuar ve Sergi Alanına, Başakşehir’in mahallelerinden ücretsiz olarak hizmet veren konforlu ve geniş müşteri servisiyle kolayca ulaşım imkânı mevcut.
Başakpazar aynı zamanda ev hanımları için ek kazanç imkânı da sunacak. Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın, kura çekimleri sırasında müjdesini verdiği proje ile Başakpazar bir günlüğüne sadece kadınlara tahsis edilecek ve ev hanımları pazaryerine ücret ödemeden kendi el emeği göz nuru ürünlerini burada satarak gelir elde edebilecekler.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV