banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başbakan Erdoğan’dan, Uysal'a ziyaret jesti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kılmak için geldiği Başakşehir 5. Etap’taki Tunahan Camii’nde, Başakşehirlilerin sevgi gösterileri ile karşılandı.

13 Ocak 2012 Cuma 17:01
Başbakan Erdoğan’dan, Uysal'a ziyaret jesti
banner291
Başbakan Erdoğan’dan, Uysal'a ziyaret jesti

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kılmak için geldiği Başakşehir 5. Etap’taki Tunahan Camii’nde, Başakşehirlilerin sevgi gösterileri ile karşılandı. İstanbul Milletvekili Harun Karaca, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın da eşlik ettiği Başbakan Erdoğan’a, Cuma namazı çıkışında da vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Çıkışta bekleyen vatandaşların “Başakşehir seninle gurur duyuyor” tezahüratı altında aracına doğru ilerleyen Başbakan Erdoğan, kucağında bebeğiyle kendisini bekleyen bir kadını da yanına çağırıp çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca mahalle çocuklarına da Başbakan Erdoğan’ın korumaları tarafından hediyeler dağıtıldı.

Namaz sonrası Belediyeye geçti

Cami çıkışında Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'la ayak üstü bir süre sohbet eden Başbakan Erdoğan, Uysal’ın daveti üzerine, programında olmamasına rağmen jest yaparak Başakşehir Belediyesi’ne geçti. Beraberindeki heyetle belediyeye gelen Başbakan Erdoğan, belediye çalışanlarının alkışları arasında Başkan Uysal’ın makam odasına geçti. Belediyede yaklaşık 2 saat kalan Erdoğan, Başakşehir ilçesi ve belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Uysal'dan bilgi aldı. Belediyede kendisine ikram edilen öğle yemeğini de yiyen Başbakan Erdoğan, yine çalışanların alkışları arasında belediyeden ayrıldı. Başbakan Erdoğan şeref Defterini imzaladı. Erdoğan çıkışta, belediye çalışanlarıyla toplu hatıra fotoğrafı da çektirdi. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV