banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Engelsiz Yaşam Fuarı (EYAF) başlıyor

Türkiye’nin toplam nüfusunun içinde engelli vatandaşlarımızın oranı %12’ye karşılık geliyor.

30 Kasım 2011 Çarşamba 22:11
Engelsiz Yaşam Fuarı (EYAF) başlıyor
banner304
Engelsiz Yaşam Fuarı (EYAF) başlıyor

Türkiye’nin toplam nüfusunun içinde engelli vatandaşlarımızın oranı %12’ye karşılık geliyor. Bu oran erkeklerde yüzde 11, kadınlarda yüzde 13 dolayında. Yaklaşık 8.5 milyon gibi hiç azımsanmayacak bir engelli kitlesi, türlü engellerin üstesinden gelmeye çalışıyor. Bunlar arasında yeteneği ve azmi ile örnek alınabilecek bir çok insan bulunuyor. Kolları olmadığı halde resim yapan, olimpiyatlara, spor müsabakalarına katılarak başarılar elde edenler, satranç turnuvalarında sürekli başarı elde edenler vs…

Başakşehir Belediyesi Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, seçildiği ilk günden itibaren ''sağlık ve eğitim başta olmak üzere her alanda engellilere karşı borçlu olduğuklarını, hizmet odaklı bir belediye olarak hiçbir zaman onların ihmal edilmemesi gerektiğini" vurgulayarak bu konudaki hassasiyetini gösterdi. Buradan hareket eden Başakşehir Belediyesi, engelli vatandaşlar için ilk etapta uygulanabilecek bütün projelerin gerçekleştirilebilmesi adına çalışmalar yaptı. Bunun sonucunda geçtiğimiz yıl katıldığı Engelsiz Yaşam Fuarı’nda (EYAF), Türkiye Ortopedik Özürlüler Federasyonu tarafından, “Engelsiz Hizmet Kalite Ödülüne" layık görüldü. Bu çerçevede “Engelsiz Hizmet” için Özürlüler Masası'nın bir an önce kurulması , malzeme yardımlarının yapılması, Engelsiz Ulaşım Hizmetleri'ni kuruluşunun ardından hemen icra etmesi, Engelsiz Tim projesinin tüm hizmetlerle eş zamanlı yürütülmesi, park ve bahçelerde engelli vatandaşların da faydalanabileceği spor alanlarını oluşturmasıyla Başakşehir Belediyesi, takdirle takip edilen kurumların başında geldi.

EYAF açılıyor
Başakşehir Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl da katıldığı Engelsiz Yaşam Fuarı, 1–4 Aralık 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yeniden açılıyor. Ziyaretçiler, fuar alanına kendileri için detaylı şekilde tasarlanmış mekanlarda özel bir organizasyonlarla ağırlanacak. Başakşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da, düzenlenen yarışmalarda ilk 3’e giren yarışmacılara sıradışı bir ödül vererek helikopterle İstanbul turu yaptıracak.


Etkinlik Takvimi
Tarih : 01– 04 Aralık 2011
Yer : İstanbul Fuar Merkezi 11 Numaralı Hall A121 nolu Stand - Yeşilköy/İstanbul
Saat: 01.12.2011 - 03.12.2011 tarihlerinde 10:00-19:00, 04.12.2011 günü 10:00-17:00

Engelsiz Başakşehir Fotoğraf Sergisi

Bilal Göregen Mini Konser
Yetenek Sizsiniz yarışması 2.si görme özürlü Sanatçı Bilal Göregen 1 ve 4 Aralık tarihlerinde Başakşehir Belediyesi standında mini konser verecek.


Satranç Turnuvası
Turnuvaya katılanlara tişört hediye edilecek. Turnuva Kategorileri: Genel klasman, Görme Özürlüler, İşitme Özürlüler ve Bedensel Özürlüler.
Genel klasmanda ödüller:
1. Kupa + Sertifika + Helikopter Gezisi + Cumhuriyet Altını
2. Kupa + Sertifika + Helikopter Gezisi + Yarım Altın
3. Kupa + Sertifika + Helikopter Gezisi + Çeyrek Altın
Ödül Töreni: Pazar 13:00 – 13:30
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV