banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Sular Vadisi Kültür Şenlikleri Başladı

Başakşehir'deki sivil toplum kuruluşlarının öncülüğü ve Başakşehir Belediyesi'nin de desteğiyle Başakşehir Sular Vadisi’nde bu sene 3.sü gerçekleştirilen kültür şenlikleri, Başakşehirlilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

22 Haziran 2011 Çarşamba 14:59
Sular Vadisi Kültür Şenlikleri Başladı
banner322
Sular Vadisi Kültür Şenlikleri Başladı

Başakşehir'deki sivil toplum kuruluşlarının öncülüğü ve Başakşehir Belediyesi'nin de desteğiyle Başakşehir Sular Vadisi’nde bu sene 3.sü gerçekleştirilen kültür şenlikleri, Başakşehirlilerin yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Ak Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Harun Karaca, Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ak Parti İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Belediye Başkan yardımcısı Haluk Dikbaş, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda Başakşehirli’nin katıldığı açılış programı, Mehter takımının Sular Vadisi'nde yürüyüşüyle başladı. Program çerçevesinde hafta boyunca çeşitli konserler halkoyunları ve eğlenceler düzenlenecek.

Anfi tiyatroda yapılan açılışta, Mehter takımı konserinin ardından sahne alan ve Kafkas halk oyunlarını sergileyen öğrenciler izleyicilerden büyük alkış alırken, illüzyonist Orhan'ın performansı yoğun ilgi gördü. Sivil Toplum Kuruluşları adına bir açılış konuşması yapan Ahmet Nadaroğlu, Başakşehir’de 45 civarında STK olduğunu, bu kuruluşların zaman zaman bir araya gelerek bölgenin sorunlarını konuştuklarını ve güzel bir birliktelik sergilediklerini dile getirdi. Nadaroğlu, "bu tür programların her yıl tekrar etmesini ve çalışan Başakşehirlilerin akşam saatlerinde bu programlar vasıtasıyla buluşabilmesi ve kaynaşması en büyük dileğimiz" diyerek, programa destek ve katılımlarından dolayı Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can ve Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a teşekkür etti.

Daha sonra söz alan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal "Başakşehir’de çok sayıda sivil toplum örgütü bulunduğunu ve bunların bir ülkenin gelişmişliğini, vatandaşların topluma faydalı olan işlerin bir ucundan tutmasını sağlayan birimler olduğunu" ifade etti. Uysal şunları kaydetti: "Ne kadar sivil toplum örgütü varsa işleri çözmekte işimiz o kadar kolaylaşıyor. Belediye olarak bir hizmet gerçekleştirdiğimizde sivil toplum örgütlerinin de işin bir ucundan tutması bizi her zaman sevindirmiş ve işlerimizi kolaylaştırmıştır. Bundan dolayı bu kuruluşlarımızla kesintisiz bir iletişim içindeyiz." dedi. "Sular Vadisi ismini taşıyan vadinin "Kültür Vadisi" ismini almasını istiyoruz" diyen Başkan Uysal, bu tür kültür programları yapılması, buranın Kültür Vadisi olarak tanınmasını daha da kolaylaştıracağını ifade etti.

Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can “İlçemiz kurulduğundan bu yana 3 yıl geçti. Bu 3 sene içerisinde 3 kültür etkinliği düzenlemek çok büyük bir başarı." diyerek başladığı konuşmasında şunları söyledi: "Bir şeye başlamak kadar onu devam ettirmek de önemli. Sivil Toplum Örgütlerimiz bunu başararak bu etkinliği şu anda da düzenliyorlar. Sular Vadimiz Başkanımızın destekleriyle İstanbulumuza ve Başakşehirimize hizmet verecek bir Kültür Vadisine dönüşecek, bunun müjdesini almış bulunuyoruz. Gelecekte bizim ilçemizin İstanbul’un çoban yıldızı olacağını hep söylüyoruz, müjdeliyoruz. Bu faaliyetlere destek veren tüm örgütlerimize ve Başkanımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Açılıştaki son konuşmayı yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca da, böyle bir organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Karaca "biraz önce tarihten esintilerle mehter takımımızı dinledik, Kafkasya’dan esintilerle çocuklarımızı izledik. Bu tür organizasyonlar çok önemli. Bunları devam ettirmek gerekir." dedi. Çiçeği burnunda vekil Karaca, "Mecliste, kendilerine oy veren veya vermeyen herkese karşı sorumluluklarını yerine getireceklerini ve bu göreve kendilerini layık gördükleri için de ilçe halkına teşekkür ettiğini belirtti.

Anfi tiyatrodaki konuşmaların ardından kurdelayı kesen Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve protokol üyeleri, STK'ların standlarını tek tek gezerek yetkililerden bilgi aldılar.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV