banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Akgün Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu…

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Eser Otelde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

04 Mayıs 2011 Çarşamba 15:45
Akgün Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu…
banner312
Akgün Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu…

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün Eser Otelde Sivil Toplum Kuruluşlarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.
İlçe genelindeki Sivil Toplum Kuruluşlarının katıldığı toplantıda, Büyükçekmece’nin gelişimiyle ilgili STK’ların görüşlerini alan Akgün, şimdiye kadar Büyükçekmece’de yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdi.

Büyükçekmece de STK’ların yoğunluğundan bahseden Başkan Akgün; ”Sivil Toplum Kuruluşları demokrasinin yapı taşlarıdır. STK’sız demokrasi sağlıklı ilerlemediği gibi, sivil toplum kuruluşları da üstüne düşen görevi yerine getirmek zorundadır” dedi.
Sivil toplum kuruluşlarından Büyükçekmece’nin geleceği adına proje üretmelerini isteyen Başkan Akgün; “Belediye olarak bugüne kadar her yaptığımız icraatımızı öncelikle sivil toplum kuruluşlarımız başta olmak üzere halkımıza danışarak hayata geçirdik. Bundan sonrada sivil toplum kuruluşlarımız proje üretecek, ürettikleri projeleri de hep birlikte hayata geçirmeğe devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yapılacak olan belediye binası hakkında da bilgi veren Başkan Akgün, son olarak şunları söyledi; “Yeni hizmet binamızda sivil toplum kuruluşlarının daha verimli çalışmalarını hayata geçirebilmeleri için kendilerine yer tahsisinde bulunulacağını ifade etti.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV