banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Alkent'de kaçaklar yapılıyor belediye seyrediyor!

İstanbul Büyükçekmece ilçesi'nin problemli mahallelerinden Alkent 2000 de, kaçak inşaat sayısı arttı.

03 Haziran 2012 Pazar 16:34
Alkent'de kaçaklar yapılıyor belediye seyrediyor!
banner291
Alkent'de kaçaklar yapılıyor belediye seyrediyor!
İstanbul Büyükçekmece ilçesi'nin problemli mahallelerinden Alkent 2000 de, kaçak inşaat sayısı arttı.
Pek çok otopark kapatılıp oda yapılınca, arabalar cadde ve sokaklara, yürüyüş yollarına  park etmeye başladı. Hayat yaşanmaz oldu. Otopark kanununa göre otoparklar başka maksatla kullanılmaz. Ama buna uymayan arttı.
A.Yıldırm isimli mahalle sakini Çamlıca Bulvarı Dilfeza Sokak başında bir villa sahibinin, garajını kapattıktan sonra, 2. kat çıktığını resimleyip haber merkezimize gönderdi. Bu kadar projeye aykırı inşaat yapılırken, B.Çekmece ve Büyük Şehir Zabıta ekipleri ihbarların gereğini neden yapmıyorlar? İnsanların aklına " ihmal mi var? menfaat mi? " sorusu geliyor!
Yakında mahallede yürüyecek, otoyla geçecek cadde kaldırım kalmayacak diyen sakinler CHP li belediye başkanı Hasan Akgün'ün, neden kaçak inşaatlara seyirci kalıp, TCK, imar ve diğer kanunların çiğnetildiğini, devlete güvenin azatıldığını soruyorlar?
Çamlıca sosyal tesislerin kaçak büyütülen kadın, erkek saunalarının Dursun Boran ın şikayetine rağmen yıkılmadığı. Yıkım ve para cezası verilen saunalar için 4 bin tl para cezasının tahsil edildiği yıkımın yapılmadığı, 2 sene sonra ise tadiat projesi onanıyla, kanuna karşı hile yapılarak  kaçak sauların kurtarıldığı biliniyor. B.Çekmece de kaçak inşaat yok diyenler buna ne cevap verecekler?
Resim de bir haftada yapılan kaçak inşaat görülüyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Adnan Yıldırım İstanbul 12 yıl önce yorumlandı

      Koca mahallede imar kanununa aykırı otopart kaçak olarak oda yapılıyor, 2 ci kat çıkılıyor. B.Çekmece belediye başkanı Hasan Akgün zabıtası görmüyor. Neden nasıl oluyor?
      Bu ihmal mi oluyor? Menfaat mi var oluyor?

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV